Tepecikspor, Kocaeli Birlik’e hazır

Tepecikspor, Kocaeli Birlik’e hazır
Pazar günü kendi sahasında ilk evrenin son maçında Kocaeli Birlikspor’u ağırlayacak olan Tepecikspor, bu zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayıp maç saatini beklemek için kampa girecek.

Geçtiğimiz hafta Altay’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek büyük bir moral depolayan yeşil-beyazlılar, bu moralle Kocaeli Birlikspor’u da mağlup edip ilk devreyi mutlu sonla kapamayı amaçlıyor. Takım olarak bu zorlu maça hazır olduklarını söyleyen Teknik direktör Tunahan Akdoğan, Pazar günü kendi sahalarında çok zorlu bir 90 dakika geçireceklerini, 90 dakika sonunda sahadan üç puanla ayrılan takımın kendileri olması için hafta başından beri hazırlıkları bu yönde yaptıklarını söyledi. İyi futbollarını bir kez daha galibiyetle süsleyeceklerine inandığını söyleyen Akdoğan, taraftarın desteğini arkalarına alarak bu zorlu maçı lehlerine çevireceklerini söyledi.

Sakatlığı ciddi olan Kemal dışında eksikleri bulunmadığını söyleyen Akdoğan, “Kocaeli Birlikspor takımı mutlaka İstanbul’a galibiyet için gelecektir. Onlarda bizim gibi ilk devreyi üç puanla kapamak isteyecek.

Biz saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp sahadan 90 dakika sonunda gülen taraf olarak ayrılmak istiyoruz. İnşallah hafta başından beri yaptığımız çalışmaların karşılığını Pazar günü iyi bir netice ile alır ilk devreyi mutlu bir şekilde kaparız. Ligde korkulu rüyalar görmeme adına bu maçın ne kadar önem arz ettiğini oyuncularımıza bir bir aktarmaya çalıştık. Onlarda müsabakanın zorluk derecesinden haberdarlar. İyi futbol ve galibiyet için sahaya çıkıp bunu da başarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.