Tepecikspor, korku salıyor

Tepecikspor, korku salıyor
Ligde aldığı yenilgilerin yanı sıra grubunda en fazla gol yiyen takım olma unvanını elinde bulunduran Tepecikspor, ligde kalma adına adeta korku salıyor.

Savunma olarak grubun en çok hata yapan takımları arasında başı çeken Tepecikspor’da birinci bölge sıkıntısı sezon başından beri devam ediyor. Bir türlü savunmayı olması gerektiği şekle getiremeyen yeşil-beyazlılar, birçok müsabakada penaltıdan kalesinde gol görerek bu alanda da liderliğini koruyor. Gol pozisyonuna giren fakat son vuruşlarda etkisini gösteremeyen Tepecikspor’da kanatların da tam anlamıyla işlememesi forvet oyuncularını da zora sokuyor. 13 maçta kalesinde 25 gol görerek rakiplerinden epey önde olan Tepecikspor’da gol yeme alışkanlığı İnegölspor maçı ile de devam etti. Kazanma hırsı ve isteğinin üst seviyelerde olmasına karşın yedikleri gollerle oyundan çabuk kopan yeşil-beyazlılar, maç konsantrasyonunu bir türlü yakalayamıyor. Her an kalelerinde gol görecek diye telaş yapan oyuncuların korktuğu her maçta başına geliyor. Rakiplerine savunma hatalarından dolayı moral veren Tepecikspor’un işinin kolay olmadığı bir kez daha İnegölspor maçı ile ortaya çıkmış oldu.

Taraftar umudunu yitirmedi

Takımlarını 90 dakika boyunca hiç susmadan destekleyen ve takımın kazanması için ellerinden geleni yapmaya çaba gösteren taraftarların da galibiyete hasret kaldığı o galibiyet coşkusunu özledikleri gözlendi. Takımlarına olan güvenin devam ettiğini söyleyen bazı taraftarlar, ligde kalma adına takımın zorlanacağını yönetimin ve teknik ekibin acil önlemler alması gerektiği fikrinde birleştiler.  Üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getireceklerini söyleyen taraftarlar, takımlarını ne olursa olsun ligde sonunu kadar desteklemeye devam edeceklerini söylediler.

Futbolcular üzgün

Bir türlü kendilerinden beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen oyuncuların da müsabaka sonunda üzgün olduğu gözlerden kaçmadı. Basit hatalar yaparak kalelerinde gol gördüklerini söyleyen oyuncular, bunun sona ermesi için daha çok çalışmaları gerektiğini söylediler. Takım olarak kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını fakat bir türlü istenilen neticeleri alamadıkları için üzgün olduklarını söyleyen oyuncular, bunun böyle devam etmeyeceğini söylediler.

Düşme potası camiayı üzüyor

Takımın düşme potasında yer almasına alışık olmayan Tepecikspor camiası, alınan kötü neticelerin önüne geçememenin üzüntüsünü yaşıyor. İyi bir kadroya sahip olmalarına karşın bir türlü istenilen neticeleri alamadıkları için üzgün olduklarını söyleyen yöneticiler, takımın en kısa sürede toparlanması için gerekli motivasyonu takıma sağlama adına ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söylediler. Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, bunun böyle devam etmeyeceğini, oyuncularının Tepecikspor’un gerçek gücünü kısa sürede sahaya yansıtacaklarına inandığını söyledi. Eyüboğlu, “Bu maç geride kaldı ve önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Takımın moralini üst seviyelerde tutmak için yönetim olarak gereğini yapacağız. Evet, kötü neticeler alıyoruz fakat bunun bu şekilde devam etmeyeceğini ilerleyen haftalarda alacağımız iyi neticelerle herkese göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Çalışır’da ilaç olamadı

Takımın başına getirilen Teknik Direktör Engin Çalışır’da takımın kazanmasına ilaç olamadı. Takımın başına geldiğinde oyunsal anlamda bir kıpırdama bekleyen sporseverler, İnegölspor ile oynanan müsabakada bunu biraz gördüler fakat gol yollarında takımın başarılı olamadığını savunmada ise bariz hatalar yapan bir takım görünümünün devam ettiğini benimsediler.    Yeni Teknik Direktör Engin Çalışır’ın ilerleyen haftalarda takıma olumlu katkısının nasıl olacağını merak eden sporseverler, sabırlı bir şekilde beklemeye devam edeceklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.