Tepecikspor mucize peşinde

Tepecikspor mucize peşinde
Erteleme maçında kendi sahasında son dakika golü ile Ankaragücü’ne 2-1 kaybederek boyun eğen Tepecikspor, mucize peşine düştü.
Ligde kalma adına önemli bir engeli aşmak için sahaya çıkan fakat sezonun en kötü oyunların birini ortaya koyarak taraftarlarını ve kendilerine olan güvenlerini zedeleyen yeşil-beyazlılar, Pazar günü Ankara deplasmanında Gölbaşıspor maçını kazanıp mucizeler zincirine bir halka eklemeyi amaçlıyor. Ankaragücü maçında özellikle müsabakanın ilk 45 dakikasında rüzgarı arkasına almasına rağmen atak geliştirmekte zorlanan Tepecikspor, kazanmak için hiçbir çaba gösteremedi. İkinci 45 dakikada biraz kıpırdayan fakat bu kez de ellerine geçirdikleri iki net gol pozisyonunu cömertçe harcayan yeşil-beyazlılar, işlerini ne kadar zora soktuklarını gösterdiler.

Geçtiğimiz hafta Düzyutspor’dan beş gol yiyen değil, atan bir takım görünümü veren Ankaragücü karşısında kötü oyunlarını 90 dakikaya yayan yeşil-beyazlılarda mağlubiyet bu anlamda kaçınılmaz oldu. Ligde kalma umutları azalan fakat mucizevi bir şekilde bunu başarıp ligde kalacak puanları toplayarak kendilerini af ettirmek isteyen oyuncular, bu maçın geride kalması gerektiğini,. Bu mağlubiyetin üzerinde durulmaması gerektiğini söylediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.