Tepecikspor, namağlup Hatayspor’u ağırlıyor

Tepecikspor, namağlup Hatayspor’u ağırlıyor
Bölgemiz takımı Tepecikspor bugün çok önemli bir maça çıkıyor. Rakip Hatayspor, ekibimizin yer aldığı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta namağlup olarak 2. Sırada bulunuyor.


Bugün (23 Aralık Pazar) Saat 13:30’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında oynanacak karşılaşmanın hakemi Sefa Demir.

Ligde oynadığı son 3 maçta İstanbul Güngörenspor, Bozüyükspor ve Bandırmaspor'u yenen yeşil-beyazlılarda yüzler gülüyor.

Son dönemde alınan iyi sonuçların takımdaki arkadaşlığın mükemmelliğinden kaynaklandığını belirten teknik direktör Armağan Turhan, “Takımımız içerisindeki futbolcuların birbirleriyle olan kenetlenmesinin neticelerini almaya devam ediyoruz. Son 3 haftada almış olduğumuz başarılı neticeler asla tesadüf değildir. Bu 3 maçı tesadüfen kazanmadığımızı pazar günü ligde yenilgisiz yollarına devam eden Hatayspor'u evlerine eli boş göndererek göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Armağan Turhan, bu haftaki rakipleri Hatayspor'a ligde ilk yenilgilerini tattırmak istediklerini vurgulayarak, “Bu neticenin ardından Tepecikspor ligin ilk yarısını en az üçüncü sırada tamamlayacaktır. Tepecikspor alarak biz işimizi en iyi şekilde yapıp, mutlu neticeler alan takımlar arasında yerimizi almaya devam edeceğiz. Hiçbir rakibi küçümsemiyor, gözümüzde de büyütmüyoruz. Amacımız ligin ilk devresini ilk 3'te bitirmek” şeklinde konuştu.

İŞTE TEPECİKSPOR ‘un HATAY KADROSU

81 RAMAZAN

2 TÜRKER

4 FEYYAZ

5 ALİ GÖRKEM

6 ONUR

12 AYTEK

13 YASİN

14 ALİ CEMAL

17 GÜNAY

34 EROL

55 KEMAL

 

Yedeklerimiz

1 ERAY

3 CANER

8 ADEM

9 SEMİH

11 VEDAT

22 UFUK

77 SALİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.