Tepecikspor son dakikada turladı. 1-0

Tepecikspor son dakikada turladı. 1-0
Ziraat Türkiye kupası ikinci turda Tepecik Şenol Güneş sahasında konuk ettiği Alemdağspor karşısında onlarca gol pozisyonuna girmesine rağmen bu pozisyonları gole çevirmekte zorlanan ev sahibi maçın 89. Dakikasında sonradan oyuna dahil olan Rıza Altıntaş’

Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada 1877 Alemdağspor’u Ziraat Türkiye kupası  ikinci turunda konuk eden Tepecikspor son dakikada attığı golle adına üçüncü tura yazdırdı.  

Karşılaşmada rakibi karşısında etkili ve baskılı bir futbol oynamasına rağmen son vuruşlarda istediğini yapamayan ve onlarca gol pozisyonundan yararlanamayan ev sahibi Tepecikspor AŞ,  zaman zaman rakibine oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Konuk ekip 1877 Alemdağ üstün oynadığı dakikalarda girdiği gollük pozisyonları özellikle de ilk yarıda değerlendiremedi.

Son dakikada gelen tur

Karşılaşmada oyuna dahil olan Rızan Altıntaş karşılaşmanın 89. Dakikasında gelişen atakta topu 1877 Alemdağ fileleri ile buluşturarak , takımı Tepecikspor AŞ’ i bir üst tura taşımayı başardı. 

Maç sonunda büyük sevinç

Ziraat Türkiye kupasın 2. Turunda rakibi 1877 Alemdağspor’u son dakika golü ile geçen Tepecikspor AŞ’de maç sonunda büyük sevinç yaşandı.  Oyuncular galibiyeti güzel bir pozla taçlandırdılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.