Tepecikspor uzatmada güldü

Tepecikspor uzatmada güldü
TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek, grubunda zirve yarışanı katılmayı başardı
Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada grubunun güçlü ekibi Kocaellispor’u konuk eden B.Çekmece Tepecikspor rakibi karşısında maça etkili bir şekilde başladı. Karşılaşmada 39. Dakikada geliştirdiği atakta H.İbrahim Pekşen’in attığı golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatan ev sahibi avantajlı bir skor elde etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda tempoyu yükseltti. Karşılıklı ataklarla gol arayan iki ekipte oyuna heyecan kattılar. Konuk ekip ilk yarıda kalesinde gördüğü gole cevap vererek beraberliği yakalamaya çalışırken 78. Dakikada geliştirdiği atakta Gökdeniz Bayraktar’ın attığı golle skor’da eşitlik sağlandı 1-1. Bu golden sonra iki takımda sahada bir puana razı olmayan bir futbol sergilemeye başladılar. Top bir o kalede, bir bu kalede gözükmeye başladı.

Penaltı fobisini yendi

Karılaşmanın son dakikalarına heyecanın hat safhaya çıktığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında gelişen B.Çekmece Tepecikspor atağında kazanılan penaltı vuruşunu Berkay Ceylan gole çevirdi ve galibiyeti getiren golü kaydetti. Tepecikspor bu sezon 3 kez değerlendiremediği penaltı vuruşundan bu kez faydalanmayı başardı. Hem bu fobisini yenmiş oldu ve bu golle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

Galibiyet sevinci büyük oldu

B.Çekmece Tepecikspor AŞ’nin , Kocaelispor karşısında uzatma dakikasında bulduğu penaltı golü ile sahadan üç puanla ayrılmasının ardından, saha içinde futbolcu, teknik heyet ve yönetim kurulu büyük sevinç yaşadılar. Bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak büyük moral bulan yeşil beyazlı ekip üç puanı şampiyonluk şarkıları ile kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.