Tepecik’te Ankaragücü mesaisi sürüyor

Tepecik’te Ankaragücü mesaisi sürüyor
Yarın Tepecik Stadında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan Tepecikspor, bu zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Cumartesi günü Pazarspor ile deplasmanda karşılaşan ve galibiyeti kaçıran Tepecikspor, yarınki maça büyük önem veriyor. Rize dönüşü tesislerde kalan oyuncular, kendi tesislerinde kampa girerek bu önemli maçın hazırlıklarını büyük bir ciddiyetle sürdürüyor.

Sezonun ilk devresindeki maç 2-2’lik beraberlikse sona ermişti ve Tepecikspor’da şimdiki hedef üç puan ve galibiyet. Pazarspor maçında takım olarak mükemmel bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Tepecikspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, “Pazarspor maçını artık geride bıraktık fakat o maçta en az 10 tane net gol pozisyonuna girip hatta öne geçip sahadan beraberlikle ayrılmak bizi derinden yaraladı. Artık o maç geride kaldı ve yarın Başkentin önemli takımı olan MKE Ankaragücü karşısından nasıl galibiyetle ayrılırız onun planlarını yapıyoruz.

Bu maç bizim için kayıp maçı olmamalı. Artık kazanmanın zamanı geldi. Lig sıralamasında yerimizin burası olmadığını göstermenin vakti geldi geçiyor bile. Artık özellikle iç sahadaki maçlarda asla kayıp istemiyoruz. Deplasmandan bir puanla dönsek bile içerdeki maçları mutlak şekilde kazanmalıyız. Takım olarak çok iyi durumdayız ve bu maç ile çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Hafta arası maçı olacağından taraftarlarımızın bu maça Pazar maçından daha çok önem vermesini istiyorum. Onların desteğiyle sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.