Tepecik’te tehlike çanları çalıyor

Tepecik’te tehlike çanları çalıyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve lig tarihinde hiç bu kadar başarısız neticeler almayan Tepecikspor’un küme düştüğü sezonlarda bile lig sonunculuğunda bulunmadığı dikkatlerden kaçmadı.
Bu gidişin iyi olmadığını söyleyen sporseverler, buna son verilmesi için beklenti içerisinde olduklarını söylediler. Tehlike çanlarının iyiden iyiye çaldığı Tepecikspor’da iki haftadır oynanan futbolun iyi olmasına rağmen bu güzel oyunun skora yansımaması Teknik Direktör Engin Çalışır ve ekibini de kara kara düşündürüyor. Savunmadaki aksaklığa bir türlü önlem alamayan Çalışır’ın, kalan üç maçta savunmada nasıl bir değişikliğe gideceği merakla beklenmeye başlandı. Pazar günü kendi sahasında oynayacakları grubun en zor maçlarından biri olan Hatayspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden Tepecikspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Devreyi rakiplerinin çok uzağında bitirmemek adına arayış içerisinde olan Teknik Direktör Engin Çalışyır, iyi oynadıklarını fakat iyi futbollarını skora yansıtamamalarının sıkıntısını yaşadıklarını söyledi. Oyuncularının oluşturduğu sistemi her geçen hafta biraz daha benimsediğini söyleyen Çalışyır, bunun böyle devam etmeyeceğini Hatayspor maçı ile çıkışa geçeceklerine inandıklarını dile getirdi. “Artık iyi oyunumuzun karşılığını galibiyetlerle almak için çaba göstermemiz gerekiyor.

Özellikle Sarıyer maçındaki oyunun bizim adımıza sevindirici olması fakat sadece skor yönünden biraz fakir görünmemiz mağlubiyetimizin zemininin hazırladı gibi geliyor bana. Hatayspor maçı ile çıkışa geçeceğimize inancım tam. Oyuncularımdan az hata iyi eşler yapmaları için hafta içi idmanlarda kendilerine sürekli uyarılarda bulunuyorum. Artık kazanmanın zamanın geldiğini kendilerine sürekli iletiyorum. Onlarda bunun bilinci ile idmanlarda ellerinden geleni yapmaya çaba gösteriyorlar” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.