TEPECİK’TE TURHAN DÖNEMİ

TEPECİK’TE TURHAN DÖNEMİ
Tepecikspor’da Armağan Turhan dönemi resmen başladı. Yeşil beyazlı yönetim dün öğleden sonra görüştüğü teknik direktör Armağan Turhan’la el sıkışarak kulüp binasında imza töreni düzenledi. Son olarak İstanbulspor’da görev yapan Turhan’ın yardımcılıklarına

ÖZDİL YUVAYA DÖNDÜ

 

Daha önce Yeşilova Esnafspor’da futbol oynayan Ferhat Özdil, yeşil beyazlı camiaya antrenör olarak geri döndü. Yönetim tarafından geniş yetkilerle donatılarak altyapının başına getirilen Özdil’in yeni sezonda U 13, U 14, U 15, U 16 ve U 17 kategorilerini çalıştıracağı açılandı. Özdil’in aynı zamanda A takım antrenörlüğü yapan Ercan Yerdak’a da yardımcılık yapacağı kaydedildi. Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş’ın da katıldığı bir törenle kendisini Y.Esnafsporlu yapan imzayı atan Özdil, futbol oynadığı camiaya geri  döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Özdil yaptığı açıklamada “Futbol oynadığım camiaya geri döndüğüm için mutuyum. A takım ile koordineli olarak çalışacağız. Amacımız zaten A takıma oyuncu yetiştirmek.” ifadesini kullandı.

Haber: İskender KORDU

--------- -----

İ.BEYLİKDÜZÜ SEÇME YAPACAK

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Beylikdüzüspor’un 10 Ağustos Çarşamba günü A takım için seçme yapacağı bildirildi. İstanbul Beylikdüzü Basın Sözcüsü Talat Çakır, “10 Ağustos Çarşamba günü saat. 18.00’de Kavaklı Stadı’nda A takım seçmeleri yapılacaktır. Kendine güvenen herkesi bekliyoruz. Seçmeler hocalarımız Hakan Özkazbek ve Kıvanç Egeaka gözetiminde yapılacaktır.” diye konuştu. İç transfer görüşmelerinin sürdüğünü kaydeden Çakır “Aynı zamanda iç transferlerimizde görüşmelerimiz sürmektedir. Dış transferde ciddi sporcuları bünyemize katıyoruz. Bununla ilgili başkanımız ve transfer komitemiz çalışmalarını sürdürmektedir. Bazılarıyla ferden görüşülmekte, ancak gizli yürütülmektedir. Önümüzdeki hafta belirleyeceğimiz günde bir imza töreni yapacağız.” dedi. 

----- -----

ÖNDER S.MİMARSİNAN’DA

Hakemliği bırakan Önder  Bozbey futbola Silivri Mimarsinan’la döndü. İsmi uzun süreden beri S.Mimarsinan ile anılan tecrübeli oyuncu attığı imza ile de transferine de resmiyet kazandırmış oldu. Bir dönem Firuzköyspor forması altında boy gösteren Önder, sahalara S.Mimarsinan ile dönecek. Futbola bölgemizde uzun süre bölgemizde Gürpınar, B.Çekmece ve Avcılar formaları altında hizmet eden Önay’ın kardeşi olan Önder’in futbola dönmesinde hakemlik kariyerini bitirmesinin etkili olduğu, tecrübeli oyuncunun yeni sezonda ayrıca bir altyapı kategorisinde de görevlendirileceği bildirildi.

----------- --------

CELALİYE’Yİ SIKINTI BASTI

Amatör 1.Küme ekiplerinden  Celaliyespor’da yeni sezon öncesi yaşanan belirsizlik can sıkmaya başladı. Yönetim kurulunun kendi içinde gerçekleştirmek istediği revizyon Arif Güney ve Serkan Tuncabayır’ın görevlerinden istifa etmemesi, bu isimlerin yerine de yedek yönetim kurulundan asil yönetime yeni isimlerin alınamaması kulüp yönetiminde de ufak çaplı bir krize yol açtı. Daha önce istifa etmeleri gündeme gelen Güney ve Tuncabayır’ın istifa kararından vazgeçtikleri, yönetimin de bu nedenle köşeye sıkıştığı bildirildi. Yönetimde beklenen revizyonun olmaması nedeniyle antrenör Nursal Bilir’le de birkaç gün içinde yapılması planlanan görüşmelerin askıya alındığı, kulübün geleceğinin ise soru işaretleriyle karşı karşıya olduğu öğrenildi. Gelişmeleri yakından takip eden antrenör Nursal Bilir’in de durumdan rahatsız olduğu, yönetimden yeni sezonla ilgili olarak da kendisine bilgi vermesini istediği elimize ulaşan duyumlar arasında. Tüm bu gelişmeler üzerine basın sözcüsü Güven Dalay ve genel kaptan Necdet Peşen olmak üzere yöneticilerin kara kara düşünmeye başladıkları ifade edildi.

Haber: İskender KORDU

------- -----------

RESMEN YEŞİLOVA ESNAF OLDU

Amatör 1.Küme ekiplerinden Yeşilova Esnafspor dün olağanüstü genel kurul yaparak tüzük değişikliğine gitti. Kulübün daha önce K.Çekmece Yeşilova ismi eskisi gibi yeniden Yeşilova Esnafspor oldu. Kulübün 96 kongre üyesinden 66’sının katıldığı genel kurul sonunda Yeşilova Esnafspor ismi resmen tüzüğe işlenmiş oldu. Yeniden eski ismine kavuşan Yeşilova Esnafspor genel kurul üyeleri, mahalle sakinleri ve yeşil beyazlı renklere gönül veren taraftarlar da bu değişiklikten memnun kaldı.

----- ----------

TEPECİK’TE TURHAN DÖNEMİ

 

Tepecikspor’da Armağan Turhan dönemi resmen başladı. Yeşil beyazlı yönetim dün öğleden sonra görüştüğü teknik direktör Armağan Turhan’la el sıkışarak kulüp binasında imza töreni düzenledi. Son olarak İstanbulspor’da görev yapan Turhan’ın yardımcılıklarına ise İhsan Şen ve Numan Uludere getirildi.

 

Turhan’ın göreve getirilmesinde daha önceki sezonlarda Tepecikspor’un yer aldığı gruptaki takımlarda görev yapması ve yeşil beyazlıları yakından tanımasının etkili olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz yılı dinlenerek geçiren Turhan’ın daha önce de İstanbulspor, Anadolu Üsküdar 1908, Nazilli Belediye, F.Karagümrük, Alibeyköy, Eyüp ve Feriköyspor’da teknik direktörlük yaptığı bildirildi.

Bu arada Armağan Turhan’ın teknik direktörlüğe getirilmesi öncesinde yönetimin bir çok adayla görüştüğü ortaya çıktı. Daha önce ismi Tepecikspor’la anılan isimlerin yanı sıra yeşil beyazlı yönetimin Turhan’ı takımın başına getirmeden önce İlker Erdem, Fethi Türkoğlu, Ekrem Al, İlker Yağcıoğlu, Bülent Taşkın, Mehmet Birinci, Oktay Çevik ve Mehmet Çakıroğlu isimlerinin de gündeme geldiği bildirildi.

3 YILDAN BERİ TAKİP EDİLİYORMUŞ!

Tepecikspor’un teknik direktör olarak takımın başına getirdiği ArmağanTurhan’ı 3 yıldan beri yakın takibe aldığı belirtildi. Yönetimin Armağan Turhan’ı takımın başına getirmeden önce kendi arasında bir toplantı yaparak yeni teknik direktörün İstanbul içinden bir isim olması konusunda hem fikir olduğu öğrenildi. Bunun üzerine İstanbul dışındaki adaylar elenerek İstanbul profesyonel liglerini daha yakından takip eden isimler üzerinde yoğunlaşma başladı. Mevcut adaylar arasında daha önce Tepecikspor’un yer aldığı gruplarda yeşil beyazlı takıma karşı teknik direktör olarak sahaya çıkan Armağan Turhan’ın hem takımı yakından tanıması, hem de liglere yabancı olmaması nedeniyle ön plana çıktığı, daha sonra da menajerleriyle temasa geçilerek resmi teklifin yapıldığı kaydedildi. Turhan’ın cumartesi günü saat 14.00’da Eyüboğlu Şirketler Grubu’na gelerek yönetimle masaya oturduğu, 1 buçuk saat süren pazarlıklar sonrasında da kulüp tesislerinde imzaların atıldığı kaydedildi. Turhan’ın imzayı atar atmaz tesisleri gezerek takımın son durumu hakkında kaleci antrenörü İhsan Şen’den bilgi aldığı gözlendi. Şen’in de 4 günlük çalışmalarını ayrıntılı olarak Turhan’a ilettiği, tecrübeli çalıştırıcının da Şen’in verdiği bu rapor doğrultusunda Pazar günü sabah saatine konulan antrenmanı iptal ettiği ifade edildi.

PAZAR İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Tepecikspor’un dün yapılması beklenen antrenmanı yeni teknik direktör Armağan Turhan’ın raporları doğrultusunda pazartesi gününe kaydırıldı. Dün, futbolcularla tanışma toplantısı yapan Turhan’ın yeni sezonla ilgili futbolculara isteklerini anlattığı bildirildi. Yöneticilerle de bir süre baş başa toplantı yapan Turhan’ın pazartesi gününden itibaren de dış transfer çalışmaları için düğmeye basacağı öğrenildi.

KAMP BOLU’DA

Öte yandan Tepecikspor’un bu hafta arasında sabah krosa gideceği, öğleden sonraki ikinci çalışmanın ise tesislerde yapılacağı bildirildi. Yönetimin kamp için Bolu Kartepe’de rezervasyon yaptığı, teknik direktör Armağan Turhan’ın onay vermesi halinde 8 Ağustos’ta 12 günlük kamp için Bolu’ya hareket edeceği, 20 Ağustos tarihinde ise İstanbul’a döneceği öğrenildi. Bu arada yönetimin 12 günlük kamp düşüncesine karşın, Turhan’ın kamp süresinin 20 güne çıkarılmasını isteyeceği elimize ulaşan bilgiler arasında.

“TEPECİKSPOR’A KARŞI KAZANAMADIM”

İmza sonrası gazetemize konuşan teknik direktör Armağan Turhan, teknik direktörlük hayatı süresince Tepecikspor’la bir çok kez karşı karşıya geldiğini, ancak hiçbirinde galip gelemediğini söyledi. Turhan “Ama hiçbirini kazanamadım. Tepecikspor çok istediğim bir takımdı. Bütün camiayı tanıyorum. Şimdi teknik direktör olarak Tepecikspor’un başındayım. El birliği ile asansör takım ilan edilen Tepecikspor’un bu söyleme layık olmayan bir takım olmadığını bu sezon göstereceğine inanıyorum.” dedi. Turhan, önümüzdeki haftadan itibaren Bolu’da 20 günlük bir kamp düşündüğünü belirterek “Önümüzdeki hafta Bolu’da 20 günlük kamp var. Kadromuzu belli ölçülerde muhafaza ederek yeni takviyelerle yolumuza başlayacağız.” diye konuştu.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

------ ------

ERKAN KARAGÜMRÜK’TE

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden F.Karagümrükspor yeni sezon öncesi son bombasını K.Çekmecesporlu Erkan’ı renklerine bağlayarak patlattı.

 

Geçtiğimiz sezon K.Çekmecesporda forma giyen Erkan Kavak’ın kırmızı siyahlı takıma imza attığı bildirildi. 1988 doğumlu genç oyuncunun sağ bek oynadığı bildirildi. Bu arada Karagümrükspor’un yeni sezon hazırlıklarına 14 Ağustos’ta başlayacağı açıklandı.

Haber: İskender KORDU

----- -----

BAL GERİYE Mİ ÇEKİLİYOR?

 

Bölgesel Amatör Lig takviminin geriye çekilmesi gündemde.

 

Cumartesi günü Ankara’da toplanan Amatör Kurulun yeni sezonu 24 Eylül tarihinde başlatmak için düğmeye bastığı kaydedildi. Konu ile ilgili olarak Amatör Kurulun prensip  kararı aldığı, liglerin 24 Eylül tarihinde başlama kararının Türkiye Futbol Federasyonu’nun onayına sunulacağı, konu ile ilgili olarak da Federasyonun birkaç gün içinde toplanarak kesin kararını vereceği elimize ulaşan duyumlar arasında.

--------- --------

“BELİRLENMİŞ BİR TARİH YOK”

 

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Mehmet Baykan Bölgesel Amatör Ligin başlama tarihi ile çıkan spekülasyonlarla ilgili olarak sessizliğini bozdu.

 

 Baykan “Amatör Kurul Başkanı olarak Bölgesel Amatör Ligin başlangıcı ile ilgili olarak herhangi bir tarih açıklamadık. Belli olmuş herhangi bir başlama tarihi yok. Hiçbir kulüp de resmi bir açıklama yapılmadan söylentilere göre hareket etmesin. Ortada şu an henüz belirlenmiş bir statü de yok.” ifadesini kullandı. Baykan, kaç grup olacağı ile ilgili sorumuz üzerine de “Statü henüz hazırlanmadı. Hiçbirşey demiyorum.” demekle yetindi.

Öte yandan cumartesi günü Ankara’da yapılan Amatör Kurul toplantısında Türkiye genelinde Bölgesel Amatör Lige katılan takım sayısının masaya yatırıldığı, teminat mektubunu yatıramayan bazı kulüplerin de Amatör Kuruldan süre istediği iddia edildi.

------- ------------- ----

ŞAHİNLER ALTYAPIYA!

Tepecikspor’da yeni sezonda altyapının Fatih Türkkan ile birlikte Recai Şahinler’e emanet edildiği bildirildi. Geçtiğimiz sezon bir süreliğine Hadımköyspor’da teknik direktörlük yaptıktan sonra görevinden istifa eden Şahinler, Armağan Turhan’ın Tepecikspor’un başına geçmesiyle birlikte altyapıda göreve başladı. Turhan’ın imzayı atmadan şart olarak Şahinler’in altyapıda göreve getirilmesini şart koştuğu, yönetimin de aynı dakikalarda bu öneriyi kabul ederek tecrübeli çalıştırıcıya imza attırdığı bildirildi. Göreve geldiğinden  haberi olmayan Şahinler’in ise altyapıda göreve başladığını telefonla öğrendiği ve heyecanlandığı bildirildi. Pazar günü yeşil beyazlı ekiple işbaşı yapan Şahinler resmen göreve başladı. Fatih Türkkan’la altyapı konusunda bir toplantı yapan Şahinler’e verilecek ücret açıklanmadı. Şahinler’in altyapıda göreve başlaması yöneticileri de memnun etti. Daha önce Çatalcaspor ve Hadımköyspor’da görev yapan Şahinler’in bölgeyi yakından tanıması, gençlere de önem vermesi nedeniyle yapılan tercihin ne denli isabetli olduğu vurgulandı.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

-------- ----------

SEYİDOĞLU’NUN BABA ACISI

B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Seyitoğlu Ali Seyitoğlu vefat etti. Cenazesi cumartesi günü öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından B.Çekmece Mezarlığı’nda toprağa verilen Seyitoğlu son yolculuğuna büyük bir kalabalık eşliğinde uğurlandı. Seyitoğlu’nun cenaze törenine son günlerde Mehmet Seyitoğlu ile aralarının açık olduğu söylenen Temel Eyüboğlu da katılırken Eyüboğlu’nun yanı sıra Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz, B.Çekmece Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Polatoğlu, Mehmet Kütük ve çok sayıda sivil toplum ve siyasi parti mensubunun katıldığı gözlendi. Cenaze sırasında taziyeleri kabul eden Seyitoğlu sükunetini koruyarak cenazeye katılan herkesle yakından ilgilenmeye çalıştı. Biz de Haberdar Spor Servisi olarak Merhuma Allah’tan rahmet Seyitoğlu ailesine, yakınlarına ve spor camiasına da sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

------- -------

 

 

BAŞSAĞLIĞI

B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Seyitoğlu’nun babası Ali Seyitoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve spor camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

TAMER CANBAZ

ASKF Yönetim Kurulu Üyesi 

---------- --

BAŞSAĞLIĞI

B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Seyitoğlu’nun babası Ali Seyitoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve spor camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

TEMEL EYÜBOĞLU

---- -------

NAZMİ RESMEN İNCİRTEPE’DE

Daha önce  prensipte anlaşma sağlanan Nazmi kendisini 1 yıllığına İncirtepesporlu yapan imzayı attı. Asbaşkan Elvan Arslan ve genel kaptan Zafer Aras’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini İncirtepesporlu yapan imzayı atan Nazmi, yeniden semtinin bir takımında forma giyecek olmaktan dolayı heyecanlandığını söyledi. Nazmi yaptığı açıklamada “Yeniden  semtimin takımına döndüğüm için mutluyum. Artık kendi semtimin  takımının başarısı için ter dökeceğim. İncirtepespor için de yeni sezonda elimden geleni yapacağım.” ifadesini kullandı.

Esenkent Boğazköy altyapısında yetiştikten sonra Galatasaray’da bir dönem futbol oynayan Nazmi’nin İncirtepespor’a transferi yeşil sarılı taraftarlar arasında da heyecan yarattı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Nazmi daha önce birlikte forma giydiği Yunus, Ufuk ve İlyas gibi Esenkent Boğazköyspor’dan takım arkadaşı olan isimlerle İncirtepespor forması altında yeniden buluştu.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

------- ----------

İST. SİNOP’TAN TRANSFER ATAĞI

Süper Amatör Küme ekiplerinden İstanbul Sinopspor dış transferde bombaları patlatmaya başladı. Sarı lacivertli yönetim teknik direktör Ali Asker Kılıç’ın raporları doğrultusunda flaş transferlere imza attı.

 

İstanbul Sinop’un dış transferdeki ilk bombası Kemerburgazspor kalecisi Fatih oldu. Kılıç’ın direktifleri doğrultusunda kaleyi sağlama almak isteyen İstanbul Sinop yönetimi İFA kalecisi Uğur’u da renklerine bağlayarak arka arkaya ikinci bombasını patlattı. Kılıç’ın dış transferdeki politikası kalecilerden sonra hücuma dönük ortasaha oyuncuları oldu. Sarı lacivertliler bu doğrultuda Çengelköy’den Ufuk Erdem, Söğütlüçeşme’den Ersin’i de transfer ederek kadrosunu genişletmeye devam etti. Her iki oyuncunun da hücuma dönük ortasaha oynadığı kaydedildi.

Teknik direktör Ali Asker Kılıç’ın raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını devam edeceği, tecrübeli çalıştırıcının yönetimden her iki kanada açık oyuncusu istediği, yönetimin de bu transferler için kesenin ağzını açtığı bildirildi.

Bu arada Kılıç’ın Avcılar Belediyespor’un gol makinesi Onur Atila’nın durumunu da yakından takip ettiği, kulübü ile anlaşamaması halinde  ise talip olacağı elimize ulaşan duyumlar arasında.

Haber: İskender KORDU

------ ----

M.K.PAŞA SEZONU AÇTI

Amatör 1.Küme ekiplerinden M.K.Paşaspor sade bir törenle yeni sezona merhaba dedi. Yeni antrenör Mehmet Kozkıran yönetiminde Gümüşpala Piknik Alanı’nda yapılan kısa bir ter çalışması ile yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren yeşil kırmızılılar daha sonra yöneticilerin kendi elleriyle hazırladığı mangalları afiyetle yedi. Kulüp Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro olarak hazır bulunduğu sezon açılışına eski kulüp başkanlarından İhsan Şahin, eski genel kaptanlardan Cihangir Aydın, Murat Şahin ve Ali Rıza Aydın, eski yöneticilerden Ali Kadıoğlu gibi bir çok isim katılarak M.K.Paşaspor’u yalnız bırakmadılar. Futbolcular çalışırken kendi elleriyle mangala bakan yöneticilerin takımla yakından ilgilendikleri, futbolcuların adeta üzerine titredikleri gözlendi. Kulüp Başkanı Mehmet Aslan da açılışlarına katılan eski yöneticilerle yakından ilgilendi.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

-------- ------------

“3.LİGE ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

B.Çekmecespor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akgün, transfer çalışmalarının tamamen teknik heyet ile transfer komitesinin ortak çalışmaları doğrultusunda yapıldığını söyledi. Alınan her türlü kararın sonuna kadar arkasında olduklarını belirten Akgün “Yaptığımız bütün çalışmalar ve yaptığımız bütün transferler 3.Lig hedefi doğrultusunda yapılmaktadır. Bu takım öyle ya da böyle 3.Lige çıkmak zorunda. Çünkü bu takım 3.Lige çıkmak için çok geç kalmış durumda. Çünkü potansiyeli olan bir ilçe burası. Yeni sezonda taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcularıyla ve teknik heyetiyle kenetlenerek B.Çekmecespor’u 3.Lige taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” ifadesini kullandı.

Haber: İskender KORDU

------ -------

ERDEM RESMEN ORTAKÖY’DE

Süper Amatör Kümenin yeni ekiplerinden Silivri Ortaköyspor, geçtiğimiz sezon Silivrispor’da forma giyen Erdem’i resmen renklerine bağladı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan genç file bekçisi ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtildi. Cumartesi günü Merkezefendi ile oynanan maçta da kaleyi koruyan Erdem’in oldukça istekli ve arzulu olduğu gözlendi.

------- ---------

S.ORTAKÖY’ÜN KONTENJAN SIKINTISI

TFF’nin uygulamaya koyduğu 27 yaş kontenjanı nedeniyle S.Ortaköyspor’u sıkıntı bastı. Yeni kontenjan çıkmadan önce transfer edilen oyunculardan Sezer, Aydın ve Serkan’ın bir anda kontenjan olduğu, daha önce kontenjan statüsünde olan Şevki, Enver ve Süleyman’la birlikte kontenjan sayısının bir anda 6’ya yükseldiği bildirildi. Bu gelişme üzerine yönetimin kontenjana giren oyunculardan Cem’le bir görüşme yaparak sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği kaydedildi. Kontenjanın bir anda 6’ya çıkması nedeniyle yöneticilerin de tedirgin olduğu, antrenör-futbolcu Şevki Denizoğlu’yu da sıkıntı bastığı belirtildi.

Haber: İskender KORDU

--------- --------

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.