Tesislerde son noktaya gelindi

Tesislerde son noktaya gelindi
Silivrispor’un yıllık yaklaşık 300 bin TL’lik bir yükten kurtulacağı konaklama alanı için son noktaya bir adım kaldı ve bu sabah prefabrik yapının ilk parçalarını taşıyan tırlar geliyor.

Bir dikili ağacı bile olmayan Silivrispor’da tesisleşme için mutlu sona az kaldı. Büyük uğraşlar neticesinde Silivrispor yönetimi ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın büyük emeğiyle hayata geçecek olan tesisin ilk parçalarını taşıyan tırlar geliyor.

Silivrispor oyuncularının konaklayabileceği 15 oda, toplantı salonu, yemekhaneler, soyunma odaları ve duşlarında içinde bulunacağı ve toplamda 600 metre karelik kapalı alana sahip olacak tesis tamamlanmak üzere. Silivrispor yönetim kurulundan yapılan açıklamaya göre, tesislerin prefabrik aksamların bu sabah itibarıyla Silivri Stadı’na geliyor. Prefabrik yapıyı taşıyan 9 tır Tuzla Organize Sanayi bölgesinden yüklerini alarak Silivri’ye geliyor. Prefabrik aksamların ilçeye gelmesi ile birlikte yapı en geç 20 gün içinde tamamlanacak ve kalan ince işçilik için çalışmalara başlanılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.