Tokatlı futbolcuların gurur yemeği

Tokatlı futbolcuların gurur yemeği
Esenyurt iller arası futbol turnuvasında birinci olan Ardahan Kültür Evi ardından, turnuvada ikinci olan Tokat derneğinin futbolcularına, Esenkent Hasbahçe Restaurant'ta düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu takdim

Aksoy “Kadıoğlu’na spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum”
Esenkent Hasbahçe  Restaurant'ta düzenlenen akşam yemeğinin ardından Esenyurt Tokat Dernek Başkanı Sadık Aksoy “ İl dernekleri arasındaki futbol turnuvasında ikinci olan takımımızın futbolcularını  ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. İller arası futbol turnuvasına destek olan Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na spora verdiği büyük hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Esenyurt Tokat dernek başkanı Sadık Aksoy Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na Tokat Sporun atkısını hediye etti.
Kadıoğlu  “Spor kaynaşmanın ve kardeşliğin adresi olmalıdır”
İller arası futbol turnuvasında başarı göstererek ikinci olan Esenyurt Tokat Derneği futbolcularını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tebrik etti. Başkan Kadıoğlu “İl dernekleri futbol turnuvası gençlerimiz ve farklı bölgeden vatandaşlarımız arasında birlik beraberlik ve kardeşlik olgusunu pekiştirmiştir. Esenyurt ‘ta her hafta yeni bir spor merkezini hizmete açılmasıyla birlikte 2012 Spor Başkenti olan İstanbul’umuza yakışır tesisleri vatandaşlarımıza armağan ediyoruz. Spor kaynaşmanın ve kardeşliğin adresi olmalıdır ”dedi.
Esenkent Hasbahçe   Restaurant'ta düzenlenen akşam yemeğinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Tokatlı futbolcu ve yöneticilere teşekkür belgesi takdim edildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.