Türk voleybolu umut veriyor

Türk voleybolu umut veriyor
Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Simge Şebnem Aköz, Türk voleybolunun çok önemli bir yükselişte olduğunu belirterek, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın uluslararası organizasyonlarda şampiyonluk yaşamasının yakın olduğunu söyl

Turuncu-beyazlı ekibin milli liberosu Simge, ay-yıldızlı takımla yoğun geçen yaz dönemi, Türk voleybolundan beklentileri ve Eczacıbaşı Dynavit ile başladıkları yeni sezon hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda beşinci, Avrupa Şampiyonası ile FIVB Uluslar Ligi'nde üçüncü olan A Milli Takım'ın önemli oyuncularından Simge, Türk voleybolunun daha iyi dereceler alacağından emin olduğunu kaydetti. Arka arkaya 3 büyük organizasyonda mücadele ettiklerini ve çok yorulduklarını aktaran 30 yaşındaki milli libero, "Yaz dönemi bütün sporcu arkadaşlarımız için zorlu oldu. Milli takım olarak bütün turnuvalarda çok fazla kadro değişikliğine gitmeden mücadele etmek zorunda kaldık. Bu, zorlu ve stresli bir süreçti. Hemen ardından ufak bir ara verip evimize döndük. Önümüzde çok uzun bir sezon var. Bunun için heyecanlıyız. Umarım çok güzel sonuçlarla Eczacıbaşı’nın ismini taçlandırırız." diye konuştu.
 

Üst düzey bir takımız

"Artık Türkiye’de kadın voleybolu izlenirlik olarak üst sıralara gelmiş durumda." diyen Simge Aköz, şu ifadeleri kullandı: "Bu bizi ve camiamızı çok mutlu ediyor. Yaptığımız işle gurur duyuyoruz. Çok güzel destekler aldık ama izleyenler bunun bir süreç olduğunun farkında değil. Çok zorlu yollardan geçerek, zor şartlarda mücadele ederek bu başarıları elde ediyoruz. Ekran karşısında bizim çok eğlenceli anlarımıza tanık oluyorlar. Aslında bunun arkasında çok büyük bir çalışma ve emek var. Türk voleybolu son dönemde çok büyük bir yükselişte. Sadece bunun bir aşama ve basamak olduğunun farkına varıp, önümüzdeki turnuvalar için umut dolu bir takım olduğumuzu anlamamız gerekiyor. Zamanla biz de çok istediğimiz kürsünün en üst basamağında olacağız. Türk voleybolunun gün geçtikçe çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.