TURNUVANIN ŞAMPİYONU BİLGİ EVİ

TURNUVANIN ŞAMPİYONU BİLGİ EVİ
Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren Eğlenceli Bilginin Adresi Bilgi Evleri, öğrencileri spora teşvik etmek ve motivasyon sağlamak amacıyla Futbol Turnuvası düzenledi. Gelenekselleşen futbol turnuvasının şampiyonu Halkalı Bilgi Evi oldu.
Bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Bilgi Evleri Futbol Turnuvası’na Halkalı, İnönü, İkitelli, Söğütlüçeşme, Fatih, Sefaköy, Cennet ve Taştepe Bilgi Evleri’nin 6,7 ve8. sınıf öğrencileri katıldı. 2 hafta süren kıyasıya rekabetin kazananı eleme ve yarı final maçlarının ardından gerçekleştirilen final maçında belli oldu.  

ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ
Finalde Taştepe Bilgi Evi ile karşılaşan Halkalı Bilgi Evi 2-0’lık skorla turnuvanın şampiyonu oldu.  Daha önce düzenlenen turnuvada da şampiyon olan Halkalı Bilgi Evi öğrencileri mutluluklarını, arkadaşlarına yaptıkları renkli tezahüratlarıyla destek vererek gösterdi. 

KUPALARINI ÖĞRETMENLERİNDEN ALDILAR
Turnuvada Fatih Bilgi Evi 3. olurken, Taştepe Bilgi Evi’de 2.’lik elde etti. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye girenler ödüllerini Bilgi Evleri Eğitim Şefi Dr. Nadir Çomak, Bilgi Evleri Genel Koordinatörü Nadir Karaahmet ve öğretmenlerinin elinden aldı. Turnuva sonunda Halkalı Bilgi Evi futbol takımı öğrencileri altın madalya ve kupa, 2. Taştepe Bilgi Evi öğrencileri gümüş madalya ve kupa, 3. Fatih Bilgi Evi ise bronz madalya ve kupanın sahibi oldu. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.