Turnuvanın şampiyonu Spor İşleri Müdürlüğü oldu

Turnuvanın şampiyonu Spor İşleri Müdürlüğü oldu
Büyükçekmece Belediyesi'nce düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu final maçında rakibini 5-1 mağlup eden Spor İşleri Müdürlüğü oldu.

13 takım mücadele etti

 Büyükçekmece Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası'nda 13 takım 4 grup halinde mücadele etti. Grup maçları sonunda finale çıkma başarısı gösteren iki takımın mücadelesinde Mali İşler Müdürlüğü'nü 5-1'lik sonuçla mağlup eden Spor İşleri Müdürlüğü futbol takımı şampiyon oldu.

Turnuvada üçüncülüğü Fen İşleri Müdürlüğü kazanırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü futbol takımı ise 4'üncü oldu.

 Kupa'yı Başkan Akgün verecek

 Turnuvada mücadele eden tüm takımları ortaya koydukları performanstan ötürü kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, turnuvanın bundan sonraki yıllarda da sürdürüleceğini belirtti.

Başkan Akgün; "Belediyemiz birimleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha üst seviyeye taşınması için bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Şampiyon olan Spor İşleri Müdürlüğü takımı başta olmak üzere bütün takımlarımızı ortaya koydukları centilmence mücadeleden ötürü kutluyorum" ifadesini kullandı.

Turnuvanın şampiyonu olan Spor İşleri Müdürlüğü Futbol Takımı ve diğer dereceye giren takımların kupaları önümüzdeki günlerde düzenlenecek törende Başkan Akgün tarafından takdim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.