Ünlü markalar Fatih Terim için sıraya girdi!

Ünlü markalar Fatih Terim için sıraya girdi!
Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'in belgeselinin çekimleri devam ediyor. Önemli markalar Terim'in peşinde. İşte detaylar...

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkan seçilmesinin ardından hemen akabinde Florya'ya davet edilen ve yeniden evine dönen teknik direktör Fatih Terim, yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Terim'in belgeselinin yayınlanacağının açıklanmasının ardından sıcak gelişmeler de yaşanıyor. 

Fatih Terim'in belgeseli için çekimler sürüyor

Bir yandan antrenmanlar bir yandan da transfer operasyonu için mesai harcayan Fatih Terim'e Netflix de odaklanmış durumda. Yaklaşık bir ay önce Neflix ile gerçekleşecek projeyi açıklayan Terim'in çekimlerini devam ediyor.

Terim için sıraya girdiler

Fatih Terim'in Netflix çekimleri için dünyaca ünlü saat markaları, güneş gözlüğü markaları, bileklik, ayakkabı, takım elbise ve gömlek markaları sıraya girdi.

Deneyimli teknik dirketörün Netflix röportajlarında kendi markalarını kulllansın diye kurumlar birbirleriyle rekabet halinde. Bu anlamda büyük bir trafik ve yarış sürüyor.

Sosyal medyadan açıklamışlardı

Ünlü dizi ve film platformu twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ”Topun olduğu yerde pozisyon aldık, bekliyoruz Fatih Terim hocam. Fatih Terim belgeseli yakında Netflix'te” ifadelerini kullanmıştı. Terim ise bu tweeti alıntılayarak, "Kameraları, ışıkları hazırla @netflixturkiye başlıyoruz" demişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.