Van Persie Yarın İmzalıyor

Van Persie Yarın İmzalıyor
Fenerbahçe, Robin Van Persie için yarın saat 18.00'de Şükrü Saraçoğu Stadı'nda imza töreni düzenleyecek.
Fenerbahçe, Robin van Persie'nin yarın 18.00'de kendisini sarı-lacivertli takıma bağlayacak imzayı atacağını açıkladı.

YARIN 18:00'DE

Fenerbahçe, borsaya yaptığı açıklamada Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Sarı-lacivertli ekip, imza töreninin yarın saat 18.00'de yapılacağını açıkladı.

SARACOĞLU'NA AYAK BASACAK

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak törenin taraftarlara açık olacağı belirtilirken, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu zemini üzerinde gerçekleşecek olan imza töreninde taraftarlarla buluşacak Robin Van Persie'nin daha sonra Basın Toplantı Salonu'na geçerek basın mensuplarının sorularını yanıtlayacağı kaydedildi.

Robin van Persie'nin imza töreni için gelecek taraftarların ise Fenerium Alt Tribünü B5 ve B6 numaralı dış arama giriş kapılarından (Migros mağazası yanı) stada giriş yapabilecekleri vurgulandı.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün yeni transferi Robin Van Persie'nin imza töreni, 14 Temmuz 2015 Salı günü saat 18.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak olup, tören taraftarlarımıza açık olacaktır. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu zemini üzerinde gerçekleşecek olan imza töreninde taraftarlarımızla buluşacak olan Robin van Persie, daha sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan Basın Toplantı Salonu'na geçecek ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaktır. Taraftarlarımız, Fenerium Alt Tribünü B5 ve B6 numaralı dış arama giriş kapılarından (Migros mağazası yanı) stadımıza giriş yapabileceklerdir. Kamuoyunun ve basın mensuplarının bilgisine sunarız" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.