Voleybolculara Prim Morali

Voleybolculara Prim Morali
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Silivri Spor Bayan Voleybol takımına verdiği sözü tuttu. Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberinde ki Ak Parti İlçe Başkanlığı heyeti Bursa İnegöl Voleybol takımı ile yapacakları maç öncesi Silivri Spor vo

  Geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçı Silivri Spor Voleybol takımı Bursa İnegöl Voleybol Takımını 3-0 kazanma başarısını gösterdi. Bu başarının ardından Ak Parti heyeti antremana giderek verilmiş olan söz tuttu. Primlerin oyunculara teslim edilmeden bir konuşma yapan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş bölgemizde sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ifade ederek, bölgemizde sporcu yetiştirilmesi ve istikrarlı sportif başarının gerçekleşmesi için her türlü tesis ve çalışmaların yapılacağını ifade etti ve başarılarından dolayı oyuncuları kutladı.

Tatlıcıoğlu‘na Ziyaret
 Anteramanın ardından geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Silivri Fatih Mahallesi‘nin sevilen esnaflarından Remzi Tatlıcıoğlu evinde ziyaret edildi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Tatlıcıoğlu ‘’Metin Karakaş‘ın çocukluğundan bugüne tanırım ve severim ziyareti tarafımı çok mutlu etti.’’ dedi. Eski günlerin anıldığı ziyaret sırasında duygusal anlar da yaşandı.

Tokatlılar Derneğinden Sıcak Karşılama
 Günün sonunda akşam saatlerinde, Silivri Tokatlılar Derneği‘n de Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı Heyeti Silivri‘de yaşayan Tokatlılar la bir araya geldi. Toplantıya Bölgemiz Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca da katıldı. Silivri Tokatlılar Derneğinde, aynı zamanda Tokat‘lı olan Karaca‘ya gösterilen yakın ilgi gözlerden kaçmadı. Ak Parti İlçe Başkanlığı heyeti Dernekteki katılımcılara tek tek söz vererek öneri ve görüşler dinlendi. Karaca yaptığı konuşmada bölgemizde gelişimin ve değişimin öneminden söz ederek, 2014 Yerel Seçimlerinde Silivri ‘de Ak Parti iktidara gelmesi için hemşerilerinden söz aldı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.