Yaz Spor Kurslarına Yoğun İlgi

Yaz Spor Kurslarına Yoğun İlgi
Avcılar Belediyesi çocukların yaz döneminde boş zamanlarını değerlendirmeleri ve spor aktivitelerine yönlendirilmeleri amacıyla açtığı yaz spor kursları başladı.

Avcılar Belediyesi tarafından Yaz Spor Kursları kapsamında çocukların yaz tatillerini spor aktiviteleri ile değerlendirmeleri amacıyla 7-15 yaş çocuk grubu için futbol, basketbol, voleybol, atletizm, masa tenisi ve santranç olmak üzere altı ayrı branşta açılan yaz spor kursları uzman antrenörler eşliğinde başladı. Belediye tarafından ücretsiz düzenlenen kurslar çocuklardan yoğun ilgi gördü.

 

Avcılar’da her çocuğun bir spor dalıyla uğraşmasını istediklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Gençlerimizin donanımlarını artırmaya, özgüvenli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak için spora ve sporcularımıza her türlü desteği sağlıyoruz. Belediye olarak açtığımız Yaz Spor Kurslarında 7-15 yaş çocuk grubumuz altı branşta uzman antrenörler eşliğinde spor eğitimi alıyorlar.

Avcılar’da her gencimizin sporla uğraşabilecek olanaklara sahip olması, büyük önem verdiğimiz ve yoğun çalışmalar gösterdiğimiz bir konu. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporun her branşında çalışmalarını yapabilecekleri spor tesisleri oluşturacağız. Bu spor tesislerinin yanına İstanbul’un 5. Spor Lisesini inşa ederek ilçemizde uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabileceği olimpik spor alanı oluşturmayı arzu ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.