YAZ SPOR OKULLARI FUTBOL BRANŞINA BÜYÜK İLGİ

YAZ SPOR OKULLARI FUTBOL BRANŞINA BÜYÜK İLGİ
Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu ücretsiz Yaz Spor Okulları'nda futbol branşına Küçükçekmeceli öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. 698 çocuğun katılımı ile derslerine devam eden kurslar, Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.

Her yıl binlerce çocuğa spor yapma imkanı sunan Küçükçekmece Belediyesi'nin 21 branşta açtığı Yaz Spor Okullarına 4269 öğrenci kayıt yaptırarak, katılım sağladı. Hafta içi her gün devam eden kurslar, 10.00 ila 17.00 saatleri arasında uzman eğitmenler eşliğinde devam ediyor. 

 

" SPORSEVER KÜÇÜKÇEKMECELİLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

 

Küçükçekmece amatör spor kulüpleri altyapı takımlarına lisanslı sporcu yetiştirildiğinin altını çizen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Futbol kurslarımızda başarılı olan çocuklarımız eğitmenleri tarafından tespit edilerek, ilçe sınırları içerisinde bulunan amatör spor kulüpleri altyapı takımlarına lisanslı sporcu olarak alınıyor. Futbol kursları ve diğer branşlarımıza büyük ilgi gösteren Küçükçekmecelilere teşekkür ederim. Bu kurslarda geleceğin yıldız sporcu ve futbolcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.