Ziraat Koç turnuvasında finale doğru…

Ziraat Koç turnuvasında finale doğru…
Büyükçekmece Ziraat Odası tarafından düzenlenen halı Saha futbol turnuvasında maçlar çekişmeli ve renkli geçiyor. Şampiyona kupa yerine 2 adat koç verilecek turnuvada yarı finalistler belli oldu. Hafta sonu oynanacak maçlarda ise koç için yarışacak takıml
10 Kasım da 16 takımın katılımıyla başlayan ve birbirinden heyecanlı maçlara sahne olan Büyükçekmece Ziraat Odası Halı Saha Futbol Turnuvasında  yarı finale kalmayı başaran takımlar Tepecik Sürücü Kursu, Türkoba Öğretmenler, Yılmaz Nalbur ve Sivaslılar Derneği oldu.
Bu yıl ilki düzenlenen ve Büyükçekmece ışık spor tesislerinde oynanan turnuva maçların da bu hafta sonu finale kalacak takımlar da belli oluyor. Cumartesi saat 18-00 da ilk maç Tepecik Sürücü Kursu ile Türkoba Öğretmenler arasında oynanacak. Saat 19-00 da ise Yılmaz Nalbur ve Sivaslılar Derneği arasında oynanacak ve finale kalacak takımlar belli olacak. Final Maçı ise 9 Aralık ta oynanacak ve bakalım koçların sahibi hangi takım olacak.
Dostluk ve kaynaşmayı pekiştirmek
Büyükçekmece Ziraat Odası Halı Saha Futbol Turnuva maçlarının fair play ruhu içerisinde devam ettiğini belirten Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, ilkini düzenlediğimiz bu turnuvaya ilginin çok yoğun olduğundan duyduğu memnuniyetini vurgulayarak, amacımız ilçemizde kurumlar arası kaynaşmanın ve dostluğun daha da pekişmesine vesile olmaktır. Turnuvamıza katılan tüm takımlara tekrar teşekkür ediyorum dedi.
Turnuva ya 16 takım katılmıştı
10 Kasım’da startı verilen ve 16 takımın katılımıyla 4 grupta gerçekleşen turnuvada final maçı 9 Aralık tarihinde oynanacak turnuvada şu takımlar yer almıştı. Haberdar Gazetesi, Büyükçekmece Belediye, Ak Parti B.Çekmece, CHP B.Çekmece, MHP B.Çekmece, Ziraat Odası B.Çekmece, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mimarsinan Esnaf Spor, Tecimen Sanayi, Tepecik Sürücü Kursu, Türkoba Öğretmenler, Güneş Söve, Sivaslılar Derneği, ADD Büyükçekmece Şubesi, Anı Tur ve Yılmaz Nalbur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.