14 Şubat, sevgi kenti Büyükçekmece'de coşkuyla kutlanacak

14 Şubat, sevgi kenti Büyükçekmece'de coşkuyla kutlanacak
14 Şubat Sevgi Günü'nü birbirinden farklı etkinlik ve sürpriz organizasyona kutlamaya hazırlanan Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmecelilere unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.
Büyükçekmece Belediyesi, 14 Şubat Sevgi Günü'nü çok farklı organizasyonlarla kutlayacak.

Ali, Aysun Kocatepe çifti konser verecek

14 Şubat Sevgi Günü etkinlikleri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 14:00'da Ekber Yeşilyurt Atölyesi'nce hazırlanan "Sevginin Dili" resim sergisi ile başlayacak. Resim serginin açılış törenin ardından sevgi ağacında dünya liderleri ve dünyaca ünlü sanatçıların sevgililerine yazdıkları tarihe damga vurmuş aşk mektupları sergilenecek. Sevgi temalı plastik sanatlar sergisinin açılışı ile devam edecek olan etkinlikler çerçevesinde, Büyükçekmecelilerin yazdıkları dilekler sevgi kumbarasına atılacak. Büyükçekmece Belediyesi'nin sevgi günü etkinlikleri kapsamında saat 15:00'da sevilen sanatçılar Ali, Aysun Kocatepe çifti bir konser verecek. Ayrıca sevgi günü etkinliğine katılacak olan Büyükçekmecelilere çeşitli sürpriz hediyeler de dağıtılacak.



"Hizmeti sevgi üzerine inşa ediyoruz"

İçinde geçmekte olduğumuz süreçte en fazla ihtiyaç duyduğumuz şeyin sevgi olduğunu vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Sadece belli gün ve zamanlarda değil her zaman birbirimize sevgi ile yaklaşma ve birbirimize sevgimizi göstermeliyiz. Dünyanın pek çok yerinde savaşların sürdüğü, masum insanların katledildiği şu günlerde sevgi kavramı çok daha fazla anlam kazanmaktadır. Bizde bu bilinçle her projesine ve yaptığı her işi sevgi ile yoğuran, hizmetin temelini her zaman sevgi üzerine inşa eden bir belediye olarak, 14 Şubat Sevgi Günü'nü Büyükçekmece ailemizle birlikte en güzel şekilde kutlayacağız" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.