2022'de kariyer yapacak burçlar

2022'de kariyer yapacak burçlar
2022’nin en çok merak edilen konularından biri de burçlara kişilerin yaşamına hangi alanlarda şans getireceği oluyor. 2022 yılında birçok burcu kariyerde sıçramalar bekliyor. Peki sizin burcunuz bu şanslı burçlar arasında yer alıyor mu?

2022 yılında Boğa ve Akrep burcundaki tutulmalar nisan, mayıs, ekim ve kasım aylarında gerçekleşecek. Bu aylarda birçok burcu kariyer değişiklikleri ve sosyal açıdan olumlu sıçramalar bekliyor. Peki sizin burcunuz bu şanslı burçlar arasında yer alıyor mu?

ASLAN

2022 ve 2023 yıllarında bu burcun temsilcileri için kariyer sektöründe Boğa tutulmaları gerçekleşecek. Kariyer konusunda profesyonel seviyelere ulaşmak ve ciddi statü kazanmak için eşsiz fırsatlar 2022 yılında Aslan burcunun elinde.

Özellikle çevrimiçi platformlarda çalışan veya internette bir iş geliştiren Aslan burçları bu sene terfilere hazırlıklı olmalı. 30 Nisan, 16 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım tarihlerinde Uranüs tutulma noktalarına yakın olacağından Aslan burçları aniden istifa edebilir, terfi alabilir ya da kariyer değiştirebilir.


2022 yılında Aslan burçlarına önerimiz sosyal medyayı göz ardı etmemeleri, web siteleri, sohbet odaları, hobi grupları oluşturarak arkadaş çevrelerini olabildiğince genişletmek bu sene Aslan burcuna iyi gelebilir.


Öte yandan listenin iki numarasında yer alan o burcun da 2022’de kariyerde yüzü gülecek.

BAŞAK

İkizler ve Yay burcundaki tutulmalar, sizi olumsuz etkilediği için son iki yıl sizin için kariyer açısından zorlu geçti. Profesyonel planlarınızı yeniden gözden geçirdiğiniz uzun bir yıl artık sona ermek üzere.

Boğa burcunda yer alan tutulmalar, olumlu bir yönde ilerlerken; hayalinizde yer alan bir şirkette çalışmaya başlayabilir, hiç beklemediğiniz anda terfi alabilirsiniz.


Özellikle 2022 yılında popülerliğinizin artacağı ve sosyal çevrenizin olumlu yönde genişlemesi bekleniyor.


Öte yandan listenin zirvesinde yer alan o burcun da 2022’de kariyerde yüzü gülecek.

BOĞA

2022’nin kariyer anlamında neredeyse en şanslı burcu; Boğa.

Boğa burcunda meydana gelecek tutulmalar, kariyerinizde kazanacağınız yeni başarılara işaret ediyor. 30 Nisan, 1 Ağustos, 8 Kasım tarihlerinde hayatınızda gerçekleşen olaylara dikkat edin.

Bu tarihlerde, uzun yıllardır hayalini kurduğunuz şey size sunulabilir, bu da kariyerinizde keskin dönüşlere sebep olabilir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.