3 Bin 164 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

3 Bin 164 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı
Esenyurt Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleninde, bu yıl 3 bin 164 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Esenyurt Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleninde, bu yıl 3 bin 164 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Esenyurt Belediyesi tarafından Ramazan Bayramının 3 'üncü gününde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 3 bin 164 çocuk sünnet oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen şölene Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sünnet olma yaşına gelmiş ancak çeşitli nedenlerle sünnet olamamış çocuklar için düzenlenen sünnet şöleninde aileler büyük sevinç yaşadı.


Esenyurt Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yıllardır sürdürdüğü toplu sünnet şöleni geleneği bu yılda devam etti. Sünnet olmak için kayıt yaptıran binlerce çocuk için hazırlıklar günler öncesinden başladı. Her biri için özel olarak sünnet kıyafetleri temin edildi. Sünnet olan çocuklar için sahne alan Türk Halk Müziğinin ünlü ismi Bülent Serttaş seslendirdiği türkülerle geceye renk kattı.Çocuklar kendileri için hazırlanan çeşitli etkinlik alanlarında gönüllerince eğlenme imkanı da buldu.

ESENYURT'TA 3 BİN 164 MİNİK SÜNNET HEYECANI YAŞADI

Çocuklarını sünnet ettiren aileleri tebrik eden Başkan Necmi Kadıoğlu, "Bayramın son gününde 3 bin 164 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Rabbim anne ve babalara çocuklarının mürüvvetini de görmeyi nasip etsin. Özelikle annelerin çok heyecanlı olduğunu gördüm. Çocuklar inşallah evlenip mutlu yuvada kurarlar. Anne ve babaları tebrik ediyorum çocuklarını inancımıza, dinimize uygun olarak sünnet ettirdiler. Rabbim onlardan razı olsun" şeklinde konuştu.

4 yaşındaki oğlunu sünnet ettirme heyecanı yaşayan Atila Bozbey, "Çok ağladı sünnet olurken. Ne söyleyebiliriz ki. Çok mutluyuz. Başkanımıza teşekkür ederiz bize bu imkanı sunduğu için" diye konuştu.

Sünnet olmayı çok istediğini belirten Mustafa Durmuş, "Çok seviniyorum sünnet olacağım için. Çok mutluyum. Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.