4 yaşındaki Poyraz'ın trajik ölümü!

4 yaşındaki Poyraz'ın trajik ölümü!
Ateşlenen oğlunu küvete soktu, küçük Poyraz yaşamını yitirdi. Küçük çocuğun küvette boğulduğu sanılıyor.

İstanbul Avcılar'da akıl almaz bir olay gerçekleşti. Rahatsızlanarak ateşi yükselen 4 yaşındaki çocuğu Poyraz'ın ateşini düşürmek isteyen anne Feraye Yeşilyurt, oğlunu çıplak halde su dolu küvete yatırdı. Daha sonra yan odaya geçen Feraye Yeşilyurt, bir süre sonra Poyraz'ı küvette unuttuğunu fark ederek banyoya koştu. Ancak banyoya geldiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Küçük Poyraz küvette hareketsiz bir şekilde yatıyordu. 
 
HASTANEYE GÖTÜRDÜ 
Eşinin haber vermesi üzerine eve koşan baba Ahsen Yeşilyurt, Poyraz'ı kucaklayarak Avcılar'da bulunan özel bir hastaneye götürdü. Ancak hastanenin çocuk yoğun bakım servisi bulunmaması nedeniyle Poyraz, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ambulansta kalp masajı yapılan küçük çocuk kısa süreli olarak hayata döndürülse de hastaneye getirildiğinde yeniden yaşamını yitirdi.
 
"BEN NE YAPTIM..." 
Talihsiz Poyraz'la birlikte ambulansla hastaneye gelen Ahsen ve Feraye Yeşilyurt çifti çocuklarının ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan anne Feraye Yeşilyurt'un, "Ben ne yaptım" çığlıkları hastane bahçesinde uzun süre yankılandı. Küçük Poyraz'ın ihmal sonucu öldüğü hastanede ortaya çıkınca olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polis anne ve babayı gözaltına alırken, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Poyraz'ın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. (Takvim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.