AŞIRI HIZ YAPAN GURBETÇİ’Yİ ALLAH KORUDU

AŞIRI HIZ YAPAN GURBETÇİ’Yİ ALLAH KORUDU
Silivri Yeni mahalle bölgesinde eniştesi Muzaffer Oruç’un arabasıyla trafik kazası geçiren Burak Demir ( 20 ), hurdaya dönen araçtan ufak tefek sıyrıklarla kurtuldu.


 Gazitepe mevkiinden süratli bir şekilde Silivri’ye giriş yaptığı sırada yoldaki kasis’i fark etmeyen Burak Demir, önce elektrik direğine ardından da Halk Eğitim Merkezinin önünde bulunan ağaca çarparak devirdi.  

Eniştesi Muzaffer Oruç’a ait olduğu öğrenilen HER. MU 888 yabancı plakalı BMW X3 marka araç ile gezmeye çıkan ve kaza geçiren Burak Demir, hurdaya dönen araçtan sağ salim kurtuldu. Kayınçosu Burak Demir’in kaza geçirdiğini öğrenen Muzaffer Oruç, olay yerine gelir gelmez, kayınçosu Burak Demir’in sağlık durumunu sordu.  Silivri Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerde olay yerine kısa sürede gelerek, gerekli incelemelerde bulundu. İlçenin en işlek caddelerinden biri olan Yeni Mahalle bölgesinde kaza anında sokakta kimsenin bulunmaması ve Burak Demir’in sağlık durumunun iyi olması ise çevredekiler tarafından, “ Allah korudu” şeklinde yorumlandı.    

Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.