Atilla Çiftçi’nin baba acısı

Atilla Çiftçi’nin baba acısı
Büyükçekmece’nin tanınan simalarından Dürüm Restaurantın sahibi Atilla Çiftçi’nin babası Cumali Çiftçi vefat etti. 68 yaşında hayata veda eden Cumali Çiftçi dün Büyükçekmece'de son yolculuğuna uğurlandı.

Büyükçekmece Dürüm Restaurantın sahiplerinden Atilla Çiftçi babasını kaybetmenin acısını yaşıyor. Çiftçi’yi bu acı gününde dostları yalnız bırakmadılar. Kalp Krizi sonucu hayatını kaybeden ve dün son yolculuğuna uğurlanan Cumali Çiftçi Büyükçekmece Küba camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece yeni mezarlığı aile kabristanlığında toprağa verildi.
Yoğun katılım vardı
Cumali Çiftçi’nin Büyükçekmece Küba camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze törenine çok sayıda katılım oldu. Siyaset, Spor, Sanat, İş ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri bu cenaze törenin de buluştular. Törene Arnavutköy Kaymakamı S.Hurrem Aksoy, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca Belediye başkan yardımcısı Ufuk Akın, CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Dursun Tazegül, başkan yardımcıları Ercan Çiftçi, İbrahim Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Genel Meclis Üyesi İskender Duriç, Kamber Gezer, Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkan yardımcıları Bedir Gürses ve yönetim kurulu üyeleri,  Büyükçekmece eski CHP İlçe başkanı Erol Şahin, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe esnafları ile Çiftçi ailesinin çok sayıda dostu ve sevenleri katıldılar.
HABERDAR ailesi olarak Atilla Çiftçi’nin acısını paylaşıyor ve tüm Çiftçi ailesine başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.