Avcılar'daki Çuvala Bağlı Cesetten 'Kayınpeder Cinayeti' Çıktı

Avcılar'daki Çuvala Bağlı Cesetten 'Kayınpeder Cinayeti' Çıktı
Avcılar'daki çuvala bağlı cesetten 'kayınpeder cinayeti' çıktı Arkadaşı ile birlikte kayınpederini öldürmüşİSTANBUL - Avcılar'daki çuvala bağlı olarak bir evde cesedi bulunan Mustafa Kırlılar'ın gelini ve arkadaşı tarafından öldür
Avcılar'daki çuvala bağlı olarak bir evde cesedi bulunan Mustafa Kırlılar'ın gelini ve arkadaşı tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü. Olayla ilgili Kırlılar'ın gelini ve cinayeti birlikte işlediği söylenilen arkadaşı, Avcılar İlçe Emniyet'ine bağlı Asayiş Büro Dedektiflerince gözaltına alındı. 

Olay, Cihangir Mahallesi Yeşilırmak Sokak'ta bulunan bir dairede yaşanmıştı. İddiaya göre daireden günlerdir gelen kötü koku üzerine vatandaşlar durumu polise haber vermişti. Olay yerine gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, söz konusu eve çilingir yardımıyla girdiklerinde çuvala bağlanmış 59 yaşındaki Mustafa Kırlılar'ın cesedi ile karşılaştı. Konuyla ilgili inceleme yapan Avcılar Emniyet'ine bağlı Asayiş Büro Amirliği dedektifleri, olayın şüphelisi olarak A.A.isimli şahsı olaydan dakikalar sonra yakaladı.
Avcılar Asayiş Büro Dedektifleri A.A. ile yaptıkları görüşmede, cinayetin sır perdesini araladı. İddiaya göre, Kırlılar'ın arkadaşı olan A.A. ve Kırlılar'ın gelini olan S.K.'nın yaşlı adamı öldürerek çuvala koyduğu öğrenildi. A.A. isimli şahsın yapılan sorgulamasında, A.A.'nın cezaevi firarisi olduğu aynı zamanda 13 ayrı suçtan aranması olduğu tespit edildi.

Küçükçekmece idaresinde yakalanan Kırlılar'ın gelini S.K. isimli şahsın da olayı kabul ederek eşinin babasını arkadaşı olan A.A isimli adamla birlikte öldürdüklerini kabul ettiği şahıslar hakkında ise gerekli işlemlere başlandığı öğrenildi. Kırlılar'ın oğlunun ise cezaevinde olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.