Avcılar ve İÜ sokaktaki canlar için bir arada

Avcılar ve İÜ sokaktaki canlar için bir arada
İstanbul Üniversitesi (İÜ) ile Avcılar Belediyesi arasında teşhis ve tedavi hizmet protokolü imzalandı.
İstanbul Üniversitesi (İÜ) ile Avcılar Belediyesi arasında tam teşekkül gerektiren hayvan hastalandıklarında ve yaralanmalarında sevk edebilmek üzere teşhis ve tedavi hizmet protokolü imzanladı.
Üniversite ile işbirliği yapmak ve ortak projeler geliştirerek çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceklerini söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, hayvan hastanesi teşhis ve tedavi hizmet ile alakalı daha önce bir söz verdiklerini anımsattı. Avcılar Belediyesi Veterinerlik biriminde sokak hayvanlarıyla ilgili bazı çalışmalar yapıldığını ancak, bu işlerin üniversitenin de desteğiyle yapılmasının çok daha doğru olacağını kaydeden Başkan Dr. Toprak Benli, “Veteriner Fakültemizle birlikte sokak hayvanları için çok daha verimli çalışmalara imza atacağız. Bu protokolle hayvan hastanesi teşhisi ve tedavisiyle ilgili hizmet, üniversitemizin profesyonel katkılarıyla birlikte daha nitelikli şekilde müdahale etme şansımız olacak” dedi. Başkan Dr. Handan Toprak Benli, protokolün hayvan dostlarımız için faydalı olması dileğinde bulundu.


İlçenin önemli iki kurumu Avcılar’ın gelişimine ivme kazandıracak

İmza töreninde konuşan İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Halil Güneş, Üniversite ve Belediye’nin ilçenin önemli iki kurumu olduğunu ve bu kurumlar arasında yapılacak her türlü işbirliğinin Avcılar’ın gelişimine ivme kazandıracağını söyledi. Dekan Halil Güneş, konuşmasının son bölümünde Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye teşekkür etti ve şunları söyledi: “Ne zaman kurum olarak bir sorunumuz veya ihtiyacımız olsa Sayın Belediye Başkanımız imdadımıza yetişiyor ve ellerinden geleni yapıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Dr. Handan Toprak Benli, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Güneş ile hazırlanan protokol metnini imzaladılar. Törene Avcılar Belediyesi Meclis Üyeleri, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Prof. Dr. Murat Arslan ve öğretmenlerden de katılım sağlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.