Ayağı Çıplak Çocuk Kalmayacak

Ayağı Çıplak Çocuk Kalmayacak
Beylikdüzü Kent Konseyi Kadın Meclisi, "Çıplak Ayaklar Kalmasın" projesini ilçedeki yardıma muhtaç çocuklar için hayata geçirdi.
Beylikdüzü Belediyesi'nin de yapılanmasına son derece destek verdiği Beylikdüzü Kent Konseyi Kadın Meclisi, "Çıplak Ayaklar Kalmasın" projesini ilçedeki yardıma muhtaç çocuklar için hayata geçirdi. Beylikdüzü'nde bir tane bile olsa ayakkabısı olmayan çocuğun kalmaması hedefiyle yola çıkan gönüllü çalışanlar, bağışlar sürdüğü müddetçe projeyi ayakta tutacaklarını belirtti.
Beylikdüzü içinde çok anlamlı bir sosyal sorumluluk girişimi başladı. İlçe için yoğun çalışmalar yürüten Beylikdüzü Kent Konseyi, bu defa Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nden de aldığı destekle giderek büyüyen bir projeyi başlatmış oldu. En son Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği "Yaza Merhaba" etkinliğinde vatandaşlarla birlikte çıplak ayaklarla çimde dans eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kampanyaya için oluşturulan farkındalığı da vurgulamış oldu.

Proje süreci kapsamında önce ihtiyaç sahibi aileler belirlendi, sonra bağışçılardan gelen ayakkabılar çocuklara ulaştırıldı. Karne hediyesi olarak verilen yeni ayakkabılarına kavuşan minikler, sevinçten duygulu anlar yaşadı. Beylikdüzü'nde yerel bir biçimde başlayan Çıplak Ayak Kalmasın projesi için en çok beklenen durum, bağışların sürmesi ve yardımların devam edebilmesi. Bu amaçla Kent Konseyi Kadın Meclisi, tüm katkıda bulunmak isteyenlere çağrıda bulunuyor.

Projeyle ilgili kuruma ulaşmak isteyenler Kadın Meclisi yetkililerine 0531 250 26 70 NO'lu telefondan ulaşabilirler. Ayrıca Kent Konseyi'nin sosyal medya hesapları da aktif şekilde bilgilendirme sunuyor.

Beylikdüzü Kent Konseyi, ÇIPLAK AYAKLAR KALMASIN Projesini başlattı. Çığlak Ayaklar Kalmasın Projesi ile durumu uygun olmayan çocuklara Beylikdüzü Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından yardım kampanyası düzenlenerek yardımcı olunması hedefleniyor.

Proje'nin ilk adımı olarak farkındalık yaratmak adına Kent Konseyi Yaza Merhaba Partisinde yalın ayaklı bir etkinlik düzenlendi.

Beylikdüzü Kent Konseyi Kadın Meclisi projeye katkıda bulunan 2 ayakkabı firmasından ayakkabılar alıp Gürpınar'da çocuklara karne hediyesi olarak dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.