Başakşehir’de, Bayram tadında konserler

Başakşehir’de, Bayram tadında konserler
Başakşehir Belediyesi Ramazan programlarının 12. gününde, üç etkinlik bölgesinde bayram tadında konserler vardı.
Bahçeşehir’de Türk Müziği’nin unutulmaz eserlerini Gülay seslendirdi. Sular Vadisi’nde müzisyen Eşref Ziya sevilen bestelerini seslendirirken, Kayaşehir’de Mustafa Cihat tasavvuf ve dini motifli çalışmalarından örnekleri Başakşehirliler için seslendirdi.

Bahçeşehir’de Gülay’la nostalji dolu bir gece

Türk Halk Müziğinin güçlü seslerinden Gülay Başakşehir Ramazan Gecelerinde hayranlarıyla buluştu.
Tiyatro Lika’nın birbirinden eğlenceli oyunları ve yarışmalarıyla geçen çocuk etkinlikleri, Sanatçı Gülay’ın sahne almasıyla yerini büyüklere bıraktı.
Daha önceki deneyimlerime dayanarak güzel bir konser olacağını biliyorum diyen Gülay “Bahçeşehir’de bu sene üçüncü yılımız, bundan onur duyuyoruz. Bizleri sizlerle buluşturan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve ekibine çok teşekkür ediyorum.  Bu güzel geceyi bizimle paylaştığınız ve burada olduğunuz için sizlere de çok teşekkür ederiz.”dedi. Ben eski şarkıları hep daha çok seviyorum, belki gençliğimizde o şarkılarla yaşadığımız içindir diyen sanatçı; eski ve yeni olmak üzere Türk Halk müziği ve popüler parçalardan oluşturduğu repertuarıyla beğeni topladı.  Cesaretin var mı aşk’a, Haberin Var mı gibi sevilen parçalarını seslendiren sanatçıya hayranları da eşlik etti.

 ‘Bir güneş doğuyor ülkemde’

Sular Vadisi’nde, etkinlik alanını dolduran Başakşehirli hayranlarına eski ve yeni parçalarından zengin bir seçki sunan sanatçı Eşref Ziya sahne aldı. Sanatçı, “Bu güzel Ramazan akşamında Başakşehir’de sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diyerek başladığı programına ‘Ağlama Karanfil’ parçasıyla başladı. 1990’da söz ve bestesini kendisinin yaptığı ‘Kalksam ve dirilsem’ parçasıyla devam eden Eşref Ziya, ‘Gül Ahmedim’, ‘Sensiz’, ‘Adını Anıyorum’ gibi parçalarını Başakşehirlilerle birlikte seslendirdi.

Kayaşehir hep birlikte ‘Amenna’ dedi

Müzik çalışmaları  ve yaptığı başarılı yapımlarla adından söz ettiren Mustafa Cihat Kayaşehir Ramazan etkinlik alanında sevenleriyle buluştu. Ezgi ve ilahilerin başarılı yorumcusu Mustafa Cihat Kayaşehir Etkinlik alanındaki programda sevilen ilahileri seslendirdi. “Amenna” İlahisiyle konserine başlayan sanatçıya vatandaşlarda hep birlikte eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.