Başarır, son yolculuğuna uğurlandı..

Başarır, son yolculuğuna uğurlandı..
Genç yaşta kalbine yenik düşen Büyükçekmece MHP İlçe ve Büyükçekmece Ziraat Odası yönetim kurulu üyesi Güral Başarır, dün son yolculuğuna uğurlandı. Duygu dolu anların yaşandığı cenaze törenine Başta Büyükçekmece kaymakamı Mustafa Hulisi Arat, olmak üzere
Siyasiler ve STK’lar Bu Cenaze de Buluştu…


Kalp krizi sonucu önceki gün yaşamını yitiren Büyükçekmece Ziraat Odası ve MHP Büyükçekmece ilçe yönetim kurulu üyesi merhum Güral Başarır, Dün Öğlen namazına müteakip Çakmaklı merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından Çakmaklı mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Önceki gün aniden fenalaşarak Büyükçekmece Kolan Hastanesine getirilen Başarır, Tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetmişti. Genç yaşta hayata veda eden Başarır, 1968 doğumlu evli ve 4 kız çocuğu babasıydı. Büyükçekmece Çakmaklı’nın yerli ailelerinden olan Başarır, Ailesini bu acı günlerinde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadılar. Cenaze törenine katılarak ailenin acısını paylaşanlar arasında Büyükçekmece kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece belediye başkan yardımcıları Reşit Oral, Adem Yazır, İBB ve Büyükçekmece Ak Parti meclis üyesi Recep Erol, Şoförler Odası başkanı Mahir Ereke ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf Odası başkanı Rahmi Yazıcı, Ziraat Odası İstanbul il sorumlusu Ömer Demir ve Büyükçekmece Ziraat oda yöneticileri, Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Hatice Bozdağ ve yönetim kurulu üyeliri, Ali Ulvi Gökbulak, CHP Büyükçekmece ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Büyükçekmece ilçe yönetim kurulu üyeleri, İskender Duriç, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile Başarır, Ailesinin eş, dost ve sevenlerinin oluşturduğu yoğun bir kalabalık katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.