Başkan öğretmenler gününü meslektaşlarıyla kutladı

Başkan öğretmenler gününü meslektaşlarıyla kutladı
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Çatalca ve Mahallelerde görev yapan öğretmenleri akşam yemeğinde buluşturdu.
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın göreve geldiği 2009 yılından itibaren 24 Kasım Öğretmenler gününde geleneksel hale gelen programa bu yıl bir yenisi daha eklendi.
Bilindiği gibi kendiside 25 yıllık bir eğitimci olan Belediye Başkanı Cem Kara 24 Kasım Öğretmenler Günün de meslektaşlarını unutmuyor. Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl ki 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği Çatalca Belediyesi Atatürk Spor Kompleksinde yapıldı. Başkan Cem Kara her yıl olduğu gibi bu yılda meslektaşlarını kapıda kırmızı gülle karşıladı. Belediye Başkanı Cem Kara ayrıca kendisi gibi öğretmen olan eşi Nuran Kara’yı da kapıda çiçekle karşılayarak eşinin öğretmenler gününü kutladı.
İlçe merkezi ve mahallelerde görev yapan öğretmenlerin aileleri ile birlikte katıldığı programda 23 Kasım 2014 Pazar akşamı saat 19:30’da başladı.
 Burada konuşan Başkan Cem Kara davete katılan öğretmenlere teşekkür ederek hoş geldiniz dedi. Konuşmasının devamında başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olan ve ebediyete göç eden tüm öğretmenleri saygı ile andığını ifade eden Belediye Başkanı Cem Kara “güç ekonomik koşullar altında arkadaşlarımız mesleklerini en iyi şekilde icra etmeye gayret gösteriyor” dedi.
Konuşmasında atanamayan öğretmenlere de değinen Başkan Cem Kara “25 yılını öğretmenlik mesleğine vermiş bir arkadaşınız olarak okul yöneticilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza ve atanamayan öğretmenlere yapılan zulümleri kınıyorum.  Her zaman size güvendim, her zaman size inandım. Bu 24 Kasım da da sizlere inancım ve güvenim tamdır. Sizler bizim gururumuzsunuz, gününüz kutlu olsun. Hepimizin yolu açık olsun” dedi.
Başkan Cem Kara’nın konuşmasının ardından akşam yemeğini yiyen davetliler sanatçı Murat Mermerin şarkılarıyla gönüllerince eğlenerek stres attılar.  Programın ilerleyen saatlerinde ise öğretmenler günü pastası onuncu yıl marşı eşliğinde kesildi.
Öğretmenlerin gönüllerince eğlenerek yoğun iş temposundan biran olsun uzaklaştığı ve stres attığı geceye Çatalca Belediye Başkanı Cem Karanın yanı sıra Çatalca Garnizon Komutanlığını temsilen Gökhan Ekşi, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Dursun Duran Kaya, Cengiz Uçar öğretmenler ve aileleri katıldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.