Bayat ekmekler hayvanları besliyor

Bayat ekmekler hayvanları besliyor
Geri dönüşüm uygulamaları ile ön plana çıkan Beylikdüzü Belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Bayat ekmeklerin çöpe atılmasını önlemek ve barınaktaki hayvanların beslenmesine katkı sağlamak için özel yapılmış 90 kutuyu ilçenin farklı noktaların
Vatandaşların bayat ekmeklerini özel yapılan kutulara atmasını sağlayan Beylikdüzü Belediyesi, yeni uygulaması ile birçok kuruma örnek bir davranış sergiliyor. Toplanan ekmekler, hayvan barınağındaki kedi ve köpeklerin beslenmesi için kullanıyor. 

Ziyan Yok!

Kamuoyunda birçok geri dönüşüm çalışması ile adından sık bahsettiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,  önemli nimet ekmeğin çöpe atılmaması gerektiğini ve herkesin geri dönüşüm konusunda daha hassas ve daha duyarlı olması gerektiğini belirtti. Beylikdüzü  Belediyesi, geri dönüşüm projeleri kapsamında ambalaj atıklarının dönüşümü, pil, bitkisel atık yağların ve elektronik atıkların dönüşümü gibi farklı alanlarda yaptığı uygulamalara ve vatandaşların bilgilendirilmesine yönelik farklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.