B.Düzü Taksim hattı vatandaşa kolaylık sağlıyor

B.Düzü Taksim hattı vatandaşa kolaylık sağlıyor
Beylikdüzü Belediyesi’nin çalışmaları ile ilçeye kazandırılan 145M numaralı Beylikdüzü Taksim otobüsü ilçede yaşayan vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

Yaklaşık dört ay önce Beylikdüzü Belediyesi’nin İETT Genel Müdürlüğü ile yaptığı çalışma sonucunda ilçenin ulaşım hattına katılan 145M Beylikdüzü Taksim otobüsü vatandaşlardan tarafından beğeni topluyor. Adnan Kahveci Mahallesi’nden kalkarak Esenyurt Devlet Hastanesi’ne de uğrayan otobüs D-100 karayolunu kullanmadan Taksim’e gidiyor. Çift katlı olarak 20 dakikada bir duraklarından kalkan otobüsler vatandaşların ulaşımını rahatlatıyor.

Yeni hat çalışmaları devam ediyor…

Beylikdüzü’nde ulaşım konusunda çok önemli adımların atıldığına değinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşların ulaşımda zorluk çekmemesi için çalışmalara devam ettiklerin söyledi. BM1-BM2-BM3 ve BM4 otobüsleri sayesinde ilçenin mahallelerinden metrobüse ulaşımın hem indirimli hem de kolayca sağlandığını ifade eden Başkan Yusuf Uzun, “Çalışmalarımızda bizlere destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş ve İETT Genel Müdür Hayri Baraçlı’ya teşekkür ediyoruz.  Bu çalışmalarımızın hepsi vatandaşlarımızın rahatlığı için. İlçemize bir de metro geldiği zaman Beylikdüzü ulaşımda en iyi noktaya gelmiş olacaktır” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.