Belediye'den 85 aileye yakacak ve erzak yardımı

Belediye'den 85 aileye yakacak ve erzak yardımı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her yıl ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların bu yılda hız kesmeden sürdürüleceğini belirtti.

Büyükçekmece Belediyesi, mevsim şartlarının ağırlaşmasının ardından harekete geçerek ihtiyaç sahibi ailelere yakacak ve erzak yardımı yaptı.

 

85 aileye yakacak ve gıda yardımı yapıldı

 

Büyükçekmece Belediyesi, geçtiğimiz hafta başında havaların aşırı soğuması ve ardından gelen yoğun kar yağışı ile birlikte ilçe genelindeki ihtiyaç sahiplerine yapılan yakacak yardımını hızlandırdı.

Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, daha önceden adresleri belirlenen ihtiyaç sahiplerini tek tek adreslerinden ziyaret ederek, kömür ve tüp yardımında bulundular. Ayrıca ailelere gıda ve giyecek yardımı da yapıldı. Celaliye ve Kamioba mahalleleri başta olmak üzere çeşitli mahallelerde 85 aileye yardım yapıldı. Vatandaşlara yakacak başta olmak üzere ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli yardımlar yapıldığını belirten, Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, bundan sonrada gerçekten ihtiyacı olan ailelere yardımların süreceğini belirttiler.

 

"Hiç kimse mağdur olmasın"

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, havaların aşırı derecede soğuduğu dönemlerde ilk olarak yoksul ailelerin ihtiyaçlarının belirlendiğini ve bu doğrultuda yardımlar yapıldığını belirterek; "Çetin kış şartları günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Özellikle yoksul ailelerin çocukları ve bakıma muhtaç yaşlılar bu olumsuzluktan daha fazla etkileniyorlar. Bu açıdan sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatıyoruz. Kış öncesi dar gelirli vatandaşlarımıza yakacak desteği verdik. Havaların soğuması ile birlikte belediye olarak verdiğimiz bu desteği hızlandırdık. Bu anlamda da imkanlarımızı seferber ediyoruz. Amacımız, soğuk kış günlerinde kimsenin mağdur olmamasıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.