Beylikdüzü aşkla büyülenecek

Beylikdüzü aşkla büyülenecek
Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü muhteşem bir organizasyon ile kutlayacak.
O özel günde Cumhuriyet Caddesi etkinlik alanında gökyüzü rengarenk şemsiyeler ile donatılacak. Caddenin her bir tarafı eğlenceli ve aşk dolu aktivitelerle süslenecek. Beyaz atlı prensin dahi olacağı sokak partisinde kırmızı halıda beyaz atı ile ilerleyen prens, vatandaşlara şeker dağıtacak. Aşkı henüz bulamayanlar ise yapay karın yağacağı “yalnız kalpler durağı”nda teselli olacak.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beylikdüzü aşka gelecek. Bambaşka bir etkinlik ile ilçe halkının karşısına çıkmaya hazırlanan Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşlara unutamayacağı bir gün yaşatacak. Sevgi ve aşkın en yüksek dozda hissedileceği 14 Şubat Beylikdüzü Sokak Partisi’nde; çiftler de yalnız kalpler de çok eğlenecek. #AşkolsunBeylikdüzü hashtag’i ile Beylikdüzülüler aşk ve sevgi ifadelerini Twitter’da da paylaşabilecek.

Beyaz Atlı Prensiniz Karşınıza Çıkabilir!

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek 14 Şubat Sokak Partisi, ilçede aşk salgını başlatacak. Bando takımı, DJ performansı ve keman dinletileri eşliğinde dönem kostümlü animatörler özel maskeleriyle vatandaşlara şeker dağıtacak. Dansçıların Tango ve Latin dansları ise Beylikdüzü’nde romantik bir hava estirecek. Aşkın dansı Vals harika bir görsel şölen sunacak. Partide kırmızı halıda beyaz atlı bir görürseniz hiç şaşırmayın. Prens, sizlere özel şekerlerden ikram edecek. Pamuk şekerleri, mısır arabaları, kostümlü tahta bacaklar ve “Love” yazılı balonlar ile atmosferi daha sıcak kılacak.

Gökyüzünde Renkli Şemsiyeler…

14 Şubat Sevgililer Günü Sokak Partisi, farklı konseptiyle de dikkat çekecek. Etkinlik alanında gökyüzü rengarenk şemsiyelerle kaplanacak. Aşkı ve sevgiyi anlatacak bu tarz, özel fotoğraf çekim alanlarıyla daha çok pekişecek. Al Yazmalım, Titanic, Elizabeth, Mr. and Mrs. Smith gibi sinemanın çok sevilen filmlerinin oyuncularını ve sahnelerini hatırlatacak fotobloklarla çiftler ve yalnız kalpler, gönüllerince fotoğraf çektirebilecekler. Çocukların eğlencesini unutmayan Beylikdüzü Belediyesi, onlar için Tazmanya, Taş Devri, Bugs Bunny, Temel Reis, Donald Duck, Şirinler ve Sünger Bob fotobloklarını hazır edecek. Ayrıca çocuklara özel yüz boyama ve balon oyunu etkinliği de olacak. Yalnız kalpler için de çeşitli aktiviteler yapılacak alanda “Yalnız Kalpler Durağı” yer alacak. Bu durakta yağan yapay kar, ilçenin ambiansını değiştirecek. Aşkını haykırmak isteyenler için ise “Serenat Alanı” en uygun yer. 

100 Yılın Aşkları Beylikdüzü’nde Olacak

Mustafa Kemal Atatürk-Latife Hanım, Tarık Akan-Gülşen Bubikoğlu, Kartal Tibet-Hülya Koçyiğit, Bedri Rahmi-Eren Eyüpoğlu, Kartal Tibet-Filiz Akın, Ediz Hun-Filiz Akın, Kadir İnanır-Türkan Şoray, Yılmaz Güney-Fatoş Yılmaz, Ediz Hun-Türkan Şoray, Müşfik Kenter-Şükran Güngör, Ediz Hun-Hülya Koçyiğit, Nazım Hikmet-Piraye ve Melih Kibar-Çiğdem Talu gibi sinema ve gerçek hayatta yüreklere kazınan büyük aşkların detayları, Beylikdüzü Sokak Partisi’nde karşınıza çıkacak. Dilek ağacında ise gönlünüzden geçen ne varsa dileyebileceksiniz. Büyük renkli bir saksının içine fotoğraf çekilebilecek sevimli görseller, el dövizleri neşenize neşe katacak. Ayrıca çiçek ve perde ile süslenmiş Aşk Sandalı’nda da yaratıcı fotoğraf kareleri çekmek için hazır olun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.