Beylikdüzü halkı boğaz’ı geziyor

Beylikdüzü halkı boğaz’ı geziyor
Beylikdüzü Belediyesi “Boğaz Gezisi” Turları başladı. Beylikdüzü Marina’dan 700 kişilik yolcusuyla kalkan geminin ilk seferi gerçekleştirildi.
 İlk olarak 2011 yılında gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun isteği doğrultusunda bu yıl da yenisi düzenlenen “Beylikdüzü Belediyesi Boğaz Gezisi” organizasyonu, 700 yolcusu ile ilk seferini gerçekleştirdi.  Beylikdüzü Marina’dan başlayan tura katılan vatandaşlar, gezi sırasında hem İstanbul Boğazı’nın tüm güzelliklerini rehber eşliğinde görme ve öğrenme fırsatı yakalarken hem de gemide şarkılar söyleyerek eğlencenin tadını çıkarttı.

Boğaz’da Altın Günü…

Genci yaşlısı 7’den 70’e tüm vatandaşların ilgi gösterdiği boğaz gezisi sırasında aralarında altın günü düzenleyen kadınlar ise etkinliklerini, Beylikdüzü Belediyesi’nin boğaz gezisi organizasyonuna taşıdılar. En son gençliğinde İstanbul Boğazı’nda geziye katıldığını söyleyen ve anılarını tazelediğini dile getiren bazı vatandaşlar, gezi organizasyonu için Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür ettiler. Gezide Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de vatandaşlarla vakit geçirerek, onların gezi hakkında çeşitli istek ve arzularını da dinledi.

15 Temmuz’a kadar devam edecek olan Boğaz Gezisi Ramazan ayına kadar günde iki sefer, Ramazan ayında günde bir sefer düzenlenecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.