Beylikdüzü yazı sahilde geçirecek

Beylikdüzü yazı sahilde geçirecek
Beylikdüzü Belediyesi, Dalyan sahil boyunu yaza hazırlıyor. Bu yıl yaşanan şiddetli yağış sonucu zarar gören sahil yürüyüş yolu ve sahil çevresi; fen işleri ile park ve bahçeler ekipleri tarafından bakım ve onarımdan geçiriliyor, yeşil alanlara piknik içi
Beylikdüzü Belediyesi, Dalyan sahil boyunu yaza hazırlıyor. Bu yıl yaşanan şiddetli yağış sonucu zarar gören sahil yürüyüş yolu ve sahil çevresi; fen işleri ile park ve bahçeler ekipleri tarafından bakım ve onarımdan geçiriliyor, yeşil alanlara piknik için ideal banklar kuruluyor, peyzaj düzenlemeleri yapılıyor. İlerleyen günlerde alana macera parkı ve çocuk oyun grubu gibi eğlenceli temalar da kazandırılacak.

Çevre, yol ve kıyı düzenlemeleri ile ideal bir sahil ortamı oluşturmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Dalyan Sahil boyunda çalışmalarına hız verdi. Dalyan sahilini yaza hazırlayan ekipler, gerekli onarım uygulamaları ile vatandaşlara hizmette konforu sunacak.

Son 28 yılın en şiddetli kar yağışının görüldüğü Beylikdüzü’nde 70 cm’i bulan kar, sahil kesimindeki yollarda da tahribat oluşturdu. Yol bozulmalarını bertaraf etmek için çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yürüyüş yolunu önce makinalarla düzeltip onardı. Sonra denize yakın kısımlarda stabilize malzeme ile ankrajman(dolgu) çalışması yaptı. Uygulama, yola dökülecek beton atma çalışmaları ile tamamlanmış olacak.

Yazın Keyif Alanı Olacak
Yol bakım çalışmalarının yanı sıra bölgede bulunan yeşil alanların da düzenlemesine başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının sahile karşı keyifli vakit geçirebilmesi, piknik yapabilmesi adına su ürünleri hali ile dalgıçlık kulübü arasında kalan alanın uygun noktalarına masalı banklar kuruyor, gölgeleme elemanlarının montajını yapıyor, Ayrıca diğer yapılacak projelerin arasında plaj voleybol sahası yapımı, çocuk oyun grubu kurulumu, macera parkı, bisiklet kiralama alanı, lodostan zarar gören alanların tamir ve bakımının yapımı, mevcut kuru havuzun bakımı da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.