Beylikdüzü’nde Ahmet Özhan Rüzgarı

Beylikdüzü’nde Ahmet Özhan Rüzgarı
Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor. Beylikdüzü Etkinlik Alanı’ında vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Türk Tasavvuf Müziği’nin önemli isimlerinden Ahmet Özhan sahne aldı.

Türk Tasavvuf Müziği ve ilahilerle hayranlarını coşturan Sanatçı Ahmet Özhan, sahne performansıyla tam not aldı.  Sahneye çıkarak konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da ünlü sanatçıya övgüler yağdırdı. Beylikdüzü’nde Ahmet Özhan’sız bir ramazan etkinliği düşünemediklerini dile getiren Başkan Uzun, Beylikdüzü halkının da sevdiği tüm kaliteli sanatçıları dinlemeye layık olduğunu ifade etti. Ahmet Özhan ise konuşmasında, Beylikdüzü’ne her geldiğinde ilçeyi daha çok gelişmiş gördüğünü; etkinlik alanı ve düzenlenen kaliteli organizasyonların da bunun bir göstergesi olduğunu dile getirdi. Özhan, hizmetlerinden dolayı Başkan Uzun’u kutladı. Konser sonrası ayakta alkışlanan ünlü sanatçı, Başkan Uzun’dan aldığı çiçeği hayranlarına fırlattı.

Sokak İftarları Mahalleliyi Buluşturuyor

Beylikdüzü’nde düzenlenen etinliklerin yanı sıra sabit ve sokak iftar yemekleri de devam ediyor. Adnan Kahveci Mahallesi ALPET yanındaki sokak iftarında binlerce mahalleli bir araya geldi. Okunan ezan ile birlikte Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Beylikdüzü Koordinatörü Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, başkan yardımcıları, başkan danışmanları, diğer görevliler ve vatandaşlar birlikte iftar açtı.

Başkan Uzun, daha sonra AK Nokta’ya geçerek partilileriyle sohbet etti ve etkinlik alanındaki Sivaslılar Derneği’ne ve stantlara ziyaretler yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.