Beylikdüzü’nde çorba ikramı

Beylikdüzü’nde çorba ikramı
Tipi şeklinde yağan kar yağışına karşı yoğun mücadele veren Beylikdüzü Belediyesi; Beko, Belediye ve Hasırcılar metrobüs duraklarında yapılan çorba ikramları ile vatandaşların içini ısıtan ve memnuniyet toplayan uygulamayı tekrar hayata geçiriyor.

Kar yağışının en yoğun hissedildiği ilçe Beylikdüzü’nde vatandaşların içini ısıtan ve büyük ilgi toplayan sosyal bir uygulama hayata geçiyor. Beylikdüzü Belediyesi tüm imkânlarını seferber ederek, vatandaşların rahatı için her yolu deniyor. Belediye ekipleri bir taraftan yol açma çalışmalarına devam ederken, Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un talimatı ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Metrobüs duraklarında vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapılıyor. Beylikdüzü’nün üç noktasında dağıtımı yapılan çorbalara Metrobüs duraklarında hayır demeyen vatandaşlar sıcak çorbanın kendilerine oldukça iyi geldiğini belirttiler. Vatandaşlar işe giderken ya da dönüşte karşılaştıkları bu uygulama için Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür etti.
 
Başkan Uzun Vatandaşlar Çorba İkram Etti

İşe gitmeye çalışan vatandaşlara Metrobüs durağında çorba ikram eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, soğuk havanın ve kar yağışının yoğun olarak hissedildiği zamanlarda özellikle Metrobüs duraklarında çorba dağıtımına devam edileceğini açıkladı. Başkan Uzun “Kış ayları oldukça soğuk geçiyor. Vatandaşlarımız dışarıda haliyle çok üşüyor. Bizlerde onların içini ısıtmak için çorba ikram ediyoruz. Kış ayları boyunca kar yağdığı müddetçe dağıtımlarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.