BEYLİKDÜZÜ’NDE SABAH SPORU KEYFİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE SABAH SPORU KEYFİ
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen step ve pilates çalışmalarına ilçedeki kadınlar büyük ilgi gösteriyor.
İlçenin farklı mahallelerinde yapılan step ve pilates çalışmaları kadınların yüzünü güldürüyor. Belediyenin ücretsiz olarak sunduğu sabah sporu hizmeti, uzmanlar eşliğinde yapılıyor. Pilates ve step ardından yürüyüş parkuruna geçen vatandaşlar sabah sporunun keyfini çıkarıyor. Sportif faaliyetler haftanın farklı günlerinde, Bizimkent Halı Saha, Hakan Ünsal Spor Tesisleri, Gürpınar Albenizler Halı Saha ve Büyükşehir İlköğretim Spor Salonu’nda yapılıyor.
 
Yapılan sabah sporu hakkında bilgi veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü doğayla iç içe olan bir ilçemizdir. Halkımızın bu alanlarda spor yapması hepimizi mutlu ediyor. Çünkü her sağlıklı birey spor yapmalıdır. Vatandaşımızın spor yapma istediğini değerlendirdik. Bayanlarımız haftanın belirli günlerinde step ve pilates hocalarıyla buluşuyor ve spor yapıyor. Sağlıklı yaşam için spor şarttır ve Beylikdüzü’nde spor yapmanın hazzı başkadır” dedi.  
 
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.