Bill Gates'ten kripto para uyarısı: Uzak durun!

Bill Gates'ten kripto para uyarısı: Uzak durun!
125 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin dördüncü kişisi olan Microsoft’un kurucusu Bill Gates, kripto paralarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bill Gates ten çarpıcı kripto para açıklaması: Uzak durun!



Kripto para birimlerine hayran olmadığını ve herhangi bir dijital para birimine sahip olmadığını belirten Gates, bu yatırım araçlarının topluma katkıda bulunmadığını söyledi.

Son dönemlerin popüler yatırım araçlarından olan kripto paralar çöküşe girmiş durumda. Birçok uzman isimden açıklamalar gelirken Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates, kripto paralarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

“TOPLUMA KATKIDA BULUNMAZ” 

Advertisement
Bu tarz yatırım araçlarının topluma katkıda bulunmayacağını belirten Bill Gates, “Değerli çıktıları olan şeylere yatırım yapmayı seviyorum. Şirketlerin değeri, nasıl harika ürünler ürettiklerine bağlıdır. Kriptonun değeri, başka bir kişinin başka birinin onun için ödeyeceğine karar verdiği değerdir, bu nedenle diğer yatırımlar gibi topluma katkıda bulunmaz” dedi.

KRİPTO PARALARA GÜVENMİYOR 

Daha öncesinde de kripto paralarla ilgili açıklamalarda bulunan Bill Gates, dijital para birimlerine güvenmediğini ve endişeli baktığını belirterek, “Elon’dan daha az paranız varsa, muhtemelen dikkatli olmalısınız” ifadelerini kullanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.