BÜYÜKLERLE KÜÇÜKLER SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN EL ELE

BÜYÜKLERLE KÜÇÜKLER SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN EL ELE
Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Orman Haftası ve Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlediği "Büyükler Küçükler El Ele - Ormanda Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" etkinliği Florya Atatürk Ormanı'nda gerçekleştirildi.

Küçükçekmece Belediyesi Anaokulu’nun katkılarıyla gerçekleşen etkinliğe, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, Küçükçekmece Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş, Avrupa Şafak Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Begüm Öztürk ile birlikte her yaştan vatandaşlar katıldı.

 

“BÜTÜN MÜCADELEMİZ ÇOCUKLARIMIZIN İYİ YETİŞTİRİLMESİ ADINADIR’’

 

Çocukların gelişmesinde öğretmenlerin büyük bir emeği olduğunu vurgulayan Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, “Meslek hayatımda her zaman öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmesi adına bu mücadelenin bir parçası olmaya çalıştım. Çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi, onları milli ve manevi değerlere sahip, hukukun üstünlüğüne inanan, demokrat bireyler olarak yetiştirebilmek,  en az bir yabancı dil bilen ve spor ile ilgilenen gençler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’dedi.

 

“BİNALAR YÜKSELDİKÇE BİZ TOPRAKTAN UZAKLAŞIYORUZ’’

 

Zamanın doğada ve yeşil alanlarda geçirilmesi gerektiğini söyleyen Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş ise “ Çağımızın getirdiği bir hastalık var. Binalar yükseldikçe, biz topraktan uzaklaşıyoruz. Ben öğrencilerimizin evde ve okulda hapsedilmesine karşı birisiyim çünkü çocuklarımızın doğada zaman geçirmesine fırsat vermeliyiz. İnsanın fıtratı topraktan geldi ve fıtratımız bizi toprağa çağırıyor’’dedi.

 

“HAREKETLİ YAŞAM HEPİMİZİN SAĞLIĞI VE MUTLULUĞU İÇİN ÖNEMLİDİR’’

 

Küçükçekmece Belediye Anaokulu Müdürü Şükran Evirgen ise hareketli yaşamın önemine dikkat çekerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından ise, protokol üyeleri ile birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı. Ayrıca, etkinliğe katılan ailelere  katılım belgesi verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.