Çağdaş kadınlardan duyarlı ve anlamlı proje

Çağdaş kadınlardan duyarlı ve anlamlı proje
Çağdaş ve Çalışkan Kadınlar Derneği ‘Bir sandalye de sen al’ kampanyası başlatarak birçok engelli çocuğun tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamaya adım attı.

19 Haziran 2021 Cumartesi günü Hilton Garden Inn Beylikdüzü Otel’de gerçekleşen kahvaltı ile ilk sandalyeleri toplamaya başlayan Çağdaş ve Çalışkan Kadınlar Derneği Başkanı Kadriye Dila Kunduracı,  hedeflerinin rakamsal boyuta ulaşmak olmadığını ama rakamsal duyarlılığa ulaşmak istediklerini kaydetti.

Kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Dila Kunduracı şunları söyledi:

‘Bugün Adana’dan programımıza katılım sağlayarak ciddi miktarda sandalye bağışı yapan Saygıdeğer hayırsever iş insanı Necati Çetinkaya ve oğulları İhsan Çetin Kaya ile Murat Çetinkaya’ya çok teşekkür ediyoruz. Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Sayın Dr. Gürbüz Çapan beye projemize katkıları için çok teşekkür ediyoruz. İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı ve Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Mehmet Mert’e çok teşekkür ediyoruz.

Telefon ve telgrafları ile programımıza katılan İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e, Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’na, İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Mehmet Murat Çalık’a, Avcılar Belediye Başkanı Sayın Av. Turan Hançerli’ye, Hilton Garden Inn Beylikdüzü Otel yönetimine, çok kıymetli dernek yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Katkılarınız sayesinde birçok engelli çocuklarımız elektrikli sandalye sahibi olacak. Ülkemizde yaklaşık 200 bin engelli vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımızın çoğu ne yazık ki her türlü yardıma muhtaç. Biz de daha yolun başında bir dernek olarak bu tür anlamlı projeler sunmaya devam edeceğiz. Amacımız gerçek anlamda sivil toplum örgütü görevini en iyi şekilde temsil etmek ve çocuklarımıza, kadınlarımıza, yurttaşlarımıza yardımcı olmak.

Sunuculuğunu İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Sayın Mehmet Mert’in yaptığı programda, iş insanı İhsan Çetin Kaya ile Murat Çetinkaya’ya plaketlerini Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan taktim etti…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.