Çapuling’ler çok mutlu!

Çapuling’ler çok mutlu!
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin oğlu Ali Rıza Değirmenci ile Esra Seyhan dünya evine girdi.
  Kaya Ramada Otel’de yapılan düğün töreninin nikâh şahitliğini Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avcılar Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Kaya ve İş adamı Ali Köse yaparken nikahı Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kıydı.

GELİN ARABALARINA ÇAPULİNG YAZDILAR

Ali Rıza Değirmenci ile Esra Seyhan davetlilere büyük bir sürprizi vardı. Taksim Gezi Parkı protestoları sebebiyle gelin damat gelin arabasının arkasına “Çapuling Esra& Ali Rıza” yazmaları düğünü damgasını vurdu.

Düğünde konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ise evladını evlendirmenin mutluluğu yaşadığı bu önemli gününde davete icabet eden ve mutluluğunu  paylaşan dostlarına teşekkür etti. Değirmenci, “Şimdi çocuklarımız gelin arabasına Çapuling yazmışlar. Bende bir baba olarak kendisini takip ediyorum.  İşte birileri bize çapulcu diyor. Bütün çapulçular buradayız. Bir belediye başkanı olarak evladımın nikahını kıymam zor olurdu. Bu yüzden Büyükçekmece Belediye başkanı ağabeyim Hasan bey’den rica ettim. Sağ olsun kırmadı. Ben buradan Türk, Kürt, alevi, Sünni,laik, Çerkez,  tüm yurttaşları seviyor ve sevgilerimi sunuyorum. Biz insan ayrımı yapmayız.  Birlik beraberlik içinde güzel Türkiye için hep birlikte barış içinde yaşama dileğinde bulunmaktan başka bir şey düşünmeyiz. Çünkü bu güzel ülke hepimizin. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sevgilerimi sunuyorum. Benim iki oğlu bir kızım vardı. Şimdi iki kızım iki oğlum oldu. Oğluma ve kızıma mutluluklar diliyorum” dedi.

BEŞİKTAŞLI ÇOCUKLAR İSTİYORUM

Esra Seyhan ve Ali Rıza Değirmencinin nikâh şahitliğini yapan Beşiktaş spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ise, gelin ve damada bir ömür boyun mutluluklar dilerken, “Sizden Beşiktaşlı çocuklar istiyorum” dedi.

ATATÜRK’ÜN SİLULETİ

Nikâhı kıyan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise meslektaşının oğlunun nikahını kıymaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Benim kızımın düğünü de burada oldu. Sevgili başkanımız kıymıştı. Evladınızın nikâhını kıymak zordur. Şimdi benden rica etti. Bende geldim. Şimdi sevgili meslektaşım Mustafa Değirmenciye bakıyorum Atatürk’e benziyor. Oğlu Ali Rıza’ya bakıyorum o da benziyor. İkisi de Atatürk’ün silueti. Ben yeni evli çocuklarımıza ömür boyu mutluluk diliyorum” dedi.   

Gecede sahne alan Sanatçı Nuray Selim ve orkestrası davetlileri konser verdi. Daha sonra sahneye çıkan Türk Sanat Müziğinin ünlü sesi Yılmaz Morgül birbirinden güzel şarkılarla davetlileri büyüledi. Düğün boyunca hareketli türkü ve şarkılar seslendiren Morgül gelin damat başta olmak üzere davetlileri eğlendirdi. Gelin damat ise bol bol dans etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.