CHP’den ASM desteği

CHP’den ASM desteği
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, yıkılan Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi’nin yerine Aile Sağlığı Merkezi yapılması için başlatılan imza kampanyasına destek verdi
SİLİVRİ Kent Konseyi tarafından başlatılan, yıkılan Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi’nin yerine Aile Sağlığı Merkezi yapılmasını içeren imza kampanyasına Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nden de destek geldi. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun öncülüğünde kampanyaya İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi. 

TUĞLU: ASM’Yİ DESTEKLİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada. “Mevcut alanın ASM yapılması yönünde kamuoyundaki kanaat ortada. Biz de konuya bu açıdan yaklaşıyoruz ve Aile Sağlığı Merkezi olarak burada bir fiziki yapılanma olmasını çok daha doğru buluyoruz. Bu nedenle de buraya gelerek arkadaşlarımızla birlikte desteğimizi sunmak istedik. Zorlamayla değil halkın isteği yönünde plan ve program yapılması gerektiği anlayışıyla sonuna kadar bu kampanyayı destekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.