CHP’li Keskin “Geleceğin Liderleri Şişli’den çıkacak”

CHP’li Keskin “Geleceğin Liderleri Şişli’den çıkacak”
CHP Denizli Milletvekili, TBMM İdare Amiri ve Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Sekreteri ve Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Adnan Keskin, Şişli Belediyesi’nin Kumburgaz’daki Artemis Marin Princess Otel’de “Liderler Kampı”nı ziyaret etti.
CHP Denizli Milletvekili, TBMM İdare Amiri ve Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Sekreteri ve Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Adnan Keskin, Şişli Belediyesi’nin Kumburgaz’daki Artemis Marin Princess Otel’de “Liderler Kampı”nı ziyaret etti. Keskin; burada yüzlerce çocuğun geleceğin liderleri olma konusunda eğitim aldığını belirterek “Geleceğin önder bilim adamları, geleceğin öncü sanatçıları, geleceğin lider siyasileri belli ki buradan çıkacak, yolunuzun açık, yüreğinizin aydınlık olmasını diliyorum, sizlerin en yüksek yerlere eriştiğiniz günü görmek için de Allah bana daha uzun ömür versin”dedi.
 
Kumburgaz Artemis Marin Princess Otel’de gerçekletirilen kampta Şişlili Lider adayları kendisine “lider olma” konusunda gördükleri eğitimden örnekler sundular. Gösteri sırasında duygulandığı, gözlerinin yaşardığı gözlenen Adnan Keskin gösteri sonrasında lider adaylarına duygu dolu sözlerle hitap etti onları kutladı ve onlara ayrı ayrı sarılarak fotoğraf çektirdi.Liderler Kampı ziyaretinde Keskin’e Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Akman, Belediye Başkan Danışmanı Necdet Mercan ve Kumburgaz eski Belediye Başkanı Dr.Hüseyin Çorbacıoğlu’da eşlik etti.
 
Geleceğin Türkiye’sinin liderlik özellikleri kazanmış, özgüven sahibi gençlere ihtiyacı olduğunu söyleyen Adnan Keskin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün gençler için olağanüstü bir ufuk açtığını aslında bunun ülkenin her köşesinde yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.
 
Adnan Keskin lider adaylarına “hepinizi kutluyorum geleceğinizin nasıl pırıltılı olduğunu görüyorum, geleceğin önder bilim adamları, geleceğin öncü sanatçıları, geleceğin lider siyasileri belli ki buradan çıkacak, yolunuzun açık, yüreğinizin aydınlık olmasını diliyorum, sizlerin en yüksek yerlere eriştiğiniz günü görmek için de Allah bana daha uzun ömür versin” dedi.
 
HEDEF YÜZBİN LİDER ADAYI YETİŞTİRMEK
 
Türkiye’de ilköğretim öğrencilerine yönelik “Liderlik Kampı” nı gerçekleştiren Tek Belediye olan Şişli’de, bugüne kadar 64 bin öğrencinin üçer günlük sürelerle eğitim aldığı açıklandı. Proje Koordinatörü ve Şişli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdülkadir Sezgin; konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yaz dönemi kampımızda üçer günlük sürelerle ortalama 300’er öğrenciyi eğitime alıyoruz. bUrada geleceğin liderlerine ilk yardım,sofra adabı,sevgi ve şefkat, telefon adabı,öz güven ile liderlik eğitimi veriyoruz. Serbest zamanlarda ise çocuklarımız havuaz ve denizden yararlanıyor. Akşamları sahil boyunca çevre temizliği yapıyor. Gece ise kamp ataeşi yakıyoruz. Üçgünün sonunda Şişli’ye yeni lider adaylarını kazandırmış oluyoruz”
Sezgin; bugüne kadar kamplarda 64 bin öğrencinin eğitim aldığını belirterek; hedeflerinin 100 bin lider adayını Şişli’den yetiştirmek olduğunu da sözlerine ekledi. Sezgin; “Bu çalışma Türkiye’de ilk ve tektir. Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün önderliğinde hedefimiz aslında önce İstanbul’da sonra Türkiye’de tüm çocuklarımıza böylesi bir eğitimi verebilmektir. Geleceğin Başbakanları, siyasi liderleri, okul müdürleri, başhekimleri, emniyet müdürleri, Belediye Başkanları hep bunların arasından çıkacaktır.Kampımıza katılan öğrencilerin çok büyük çoğunluğu dar gelirli ailelerin çocuklarıdır. Bunlar okul aile birliklerimiz, muhtarlıklarımız ve belediyemiz tarafından seçilmektedir” şeklinde konuştu.

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ, ESKİ BAKAN VE PARTİNİN ESKİ GENEL SEKRETERLERİNDEN ADNAN KESKİN'İN "LİDERLER KAMPI" FOTOĞRAFLARI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ :

LİNK:  http://www.haberdar.com.tr/adnan-keskin-sarigulun-liderler-kampinda-resimleri,96.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.