Demirkol'un acı günü

Demirkol'un acı günü
Silivri Kaymakamı A. Mesut Demirkol'un kayınvalidesi vefat etti. Bir süredir Silivri Özel Hayat Hastanesinde kanser tedavi gören Emine Sengel (82), önceki akşam hayata gözlrini yumdu


Silivri Kaymakamı A. Mesut Demirkol'un kayınvalidesi vefat etti. Bir süredir Silivri Özel Hayat Hastanesinde kanser tedavi gören Emine Sengel (82), önceki akşam hayata gözlrini yumdu.  Sengel’in ölümü sonrasında büyük bir üzüntü yaşayan Demirkol ve Sengel aileleri hastane bahçesinde taziye kabul etti.

 

Sengel, Silivri’ye defnedildi

Sengel’in cenazesi Silivri Piri Mehmet Paşa Camiinde düzenlenen cenaze töreninin ardından, Yeni Mezarlığa defnedildi.    

Emine Sengel'in cenaze törenine, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim, Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, resim kurumların müdür ve amirleri, bölgedeki bürokratlar, gazeteciler, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve dostları ile akrabaları katıldı. Kaymakam Mesut Demirkol'un eşi Güneş Demirkol ise taziye ziyaretlerini Kaymakamlık konutunda kabul etti. Oldukça üzgün görünen Güneş Demirkol cenaze törenine sağlık sorunları nedeni ile katılmadı. Ayrıca Sengel’in cenaze törenine Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz ile Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı da katılarak Demirkol ve Sengel ailesine taziyelerini iletti.  

 

Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.