Diren gözleme!

Diren gözleme!
İBB'nin sosyal tesis sevdası Büyükçekmeceli gözlemecileri ekmeğinden etti! Yerlerinden olan gözlemeciler isyanda: 26 km'lik sahilde tesis yapacak başka yer mi kalmadı!
Gözlemeciler şimdi İBB'den yeni bir yer talep ediyor

Büyükçekmece gözleme evleri esnafı İBB Sosyal tesis mağduru. İBB Büyükçekmece yapacağı sosyal tesis için uzun yılladır sahilde hizmet eden gözleme evlerini yerinden etti. 
Her ilçede sosyal tesislerinin olduğunu ifade eden İBB yetkilileri Büyükçekmece’ye de böyle bir tesis kazandırmak istiyoruz dediler. Tesisin yapılacağı proje içinde kalan gözleme evleri esnafın yerlerini zorunlu olarak tahliye ettirdik dediler.

Gözleme evleri esnafı 26 km sahil şeridinde tesis yapılacak yer bula bula bizim olduğumuz yeri mi buldular dediler. Geçimlerinin bu işletmelere bağlı olduğunu kendilerine yer verilmezse mağdur olacaklarını ifade ettiler. Koskoca İBB belediyesinin bizleri mağdur etmeyeceğini bu bölgeden uygun bir yerin kendilerine tahsis edileceğine inandıklarını söylediler. 
İlgililerle konuşan Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı gözleme evleri esnafının mağdur edilmemesini, esnafın bu mağduriyetinin üzerine İBB’nin bir tesis kurmaması gerektiğini ifade etti.Devletin ve yerel idarecilerin esnaflık yapmasının yanlış olduğunu, milletin hizmet için ödediği kaynakların millete hizmet olarak geri dönmesi gerektiğini Devletin ve Yerel idarenin denetleyici ve kıstas belirleyen olması gerektiğini ifade etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.