Düğünden 10 ay sonra kocasının kadın olduğunu öğrendi!

Düğünden 10 ay sonra kocasının kadın olduğunu öğrendi!
Bir kadın, kocasının kılık değiştirmiş bir kadın olduğunu ancak düğünlerinden 10 ay sonra öğrendi. Kadın hikayesini sosyal medyada paylaştı. Genç kadına, en çok cinsellikle ilgili sorular yöneltildi. Genç kadın da cinsel ilişki deneyimlerini anlattı.

Endonezya'dan N.A. isimli 22 yaşındaki genç kadın Mayıs ayında bir online flört uygulamasından A.A. isimli şahısla tanıştı. A.A. kendisini N.A.'ya kendisine bir eş arayan bir iş insanı olarak tanıttı. ABD'de eğitim alan bir cerrah olduğunu ve kısa süre önce İslam'ı seçtiğini söyleyen A.A, N.A.'ya evlenme teklif etti. Tanışmalarından 3 ay sonra dini nikah ile evlenen ikili bir süre N.A.'nın Damat gerekli belgeleri sunamadığı için resmi nikah kıyılamıyordu. A.A.'nın aile üyeleri ve arkadaşları, kendisine dair anlattıklarını her zaman doğruladı. ailesinin evinde yaşadı. Ancak kendisi evraklarıyla ilgili hiçbir şey sağlayamamaya devam ettikçe ve N.A.'nın ailesinden sık sık para istemeye devam ettikçe aile kuşku duymaya ve sorular sormaya başladı.

Bu durumdan rahatsız olan A.A. eşini alıp Güney Sumatra'daki Lahat'a gitti. Oradayken, birkaç ay boyunca N.A.'yı eve hapsetti ve başkalarıyla etkileşime girmesini yasakladı. Mali durumlarını da kendisinin kontrol edeceğini söyledi. Bir süre sonra N.A.'nın annesi endişelenip Jambi polisini arayınca, tüm gerçek ortaya çıktı. Polis sorgusu esnasında A.A.'nın, gerçek adının baş harfleri E.Y. olan bir kadın olduğu ortaya çıktı. N.A.'nın ailesi 10 aylık evlilik boyunca, 16.537 sterline karşılık gelen 300 milyon IDR değerinde dolandırıldıklarını iddia etti.

Dolandırıcının 14 Haziran Salı günü Endonezya'daki Jambi Bölge Mahkemesi'ne çıkarılmasının ardından hikayesini sosyal medyada paylaşan N.A., cinsellikle ilgili yöneltilen sorulara, eşinin her zaman ışıkları kapattığını ve seks yapmadan önce gözlerini bağladığını söyleyerek cevap verdi. Polise, eşinin onu memnun etmek için ellerini kullandığını söylediğini, ancak şimdi E.Y.'nin cinsel ilişki sırasında delici cinsel araçlar kullandığından emin olduğunu ekledi.

Mynet'in aktardığı habere göre; N.A., E.Y.'nin yüzme bilmemesine rağmen onu göle atlamaya zorlayarak onu öldürmeye çalıştığını iddia da etti. Dava şimdi Jambi Bölge Mahkemesi'nde devam ediyor. E.Y. kendisine yöneltilen birçok suçlamadan ilki olan bu dava sonucu 10 yılı aşkın hapis cezasına çarptırılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.